Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Slovakien

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
Slovakien, som engång var den mindre glamorösa delen av Tjeckoslovakien, blev 1993 en självständig nation. Idag är utvecklingen i landet mycket framskriden, och när man exempelvis besöker huvudstaden Bratislava, blir man positivt överraskade över dess vitalitet och omfattande kulturella utbud. Slovakien är också landet med de vackra bergscenariona från Tatra-bergen och trevliga byar, där häst med vagn fortfarande är det mest föredragna fordonet. Slovakerna är dessutom kända för att vara ett mycket gästfritt och vänligt folk.
Bedöm resmål
4,8
(5 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Slovakien - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Slovakien.

Bratislava

På ytan är Bratislava en mindre vacker stad. Vid närmare bekantskap är Slovakiens huvudstad emellertid ett spännande möte med många olika folkslag och ett otal upplevelser inom kultur, arkitektur och historia.

High Tatra Mountains

Tatrabergen, som ligger i norra Slovakien, är en skön blandning av vacker natur, höga berg och spännande aktiviteter. Det 1569 kvadratmeter stora bergsområdet erbjuder vandringsturer, bergssjöar, pister, samt ett omfattande växt- och djurliv.

Kosice

Med strax över 250.000 invånare är Kosice Slovakiens näst största stad. Den gamla handelsbastionen, som ligger i den östra delen av landet, är ett resmål med många sevärdheter och ett rikt kulturliv.
Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK