Solresor till Japan

Solresor till Japan

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor

En solsemester och badsemester i Japan kan bjuda på många olika upplevelser. Japan är ett stort land som är omringat av kust och massvis av öar, vilket betyder att det finns rikligt med möjligheter för avslappning i värmen.

En sommarsemester i Japan kommer att visa landet från sin bästa sida, då du här kan njuta av värmen på några av de många spännande öarna omringad av gröna skogbeklädda kullar och varma sjöar. Tillbringa dagen med sol och bad och meditera i ett av de många idylliska templen som lockar pilgrimsvandrare från hela landet.

Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Japan - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Japan.

Japan är ett mångsidigt land, var du kan tillbringa en solsemester och badsemester med att göra så lite som möjligt, men om du gärna vill uppleva något så är du aldrig långt från spännande storstäder, gamla tempel och gröna berg.

Ett populärt semesterområde för de lokala är området omkring Mount Fuji som är Japans högsta berg. Runt omkring denna mäktiga vulkan finns det nämligen ett flertal läckra hotell som är strategiskt placerade i mysiga städer längs sjöar och med utsikt mot Mount Fuji. Här kan du slappna av på en av de fem största sjöarnas stränder, bada i det uppfriskande vattnet eller fiska som lokalbefolkningen. Om du föredrar en aktiv semester så finns det också möjlighet för att cykla runt sjöarna eller vandra i bergen.

Många väljer också att kombinera en solsemester och badsemester i Japan med ett besök i en av de stora metropolerna som aldrig ligger långt från kusten. Tokyo ligger bara en liten tågtur norr om Mount Fuji, var du kan kombinera sol, värme och avslappning med shopping, sightseeing och besök på spännande museer i denna miljonstad. Boka din resa till Japan redan i dag och se fram emot avslappning och äventyr.

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.