Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Syrien

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
Trots att Syrien står på USA:s lista över terroriststater är befolkningen i Syrien inte en samling banditer. Verkligheten är en helt annan. Syrierna är mycket vänliga och uppriktigt intresserade av att tala med främlingar. Landets största sevärdhet är gamla ruiner, vackra moskéer och en av världens mest imponerande korsriddarborgar.
Bedöm resmål
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Aleppo

Syriens näst största stad Aleppo är bestämt värt ett besök. En imponerande souq, ett citadell och ett spännande museum är tillsammans med staden i sig de väsentligaste skälen till åka hit.

Damascus

Damaskus är förmodligen den huvudstad i världen som varit bebodd av människor längst. Och med sina förmodade 7000 år på nacken är en promenad genom stadens smala gator eller ett besök i souqen en stor upplevelse. De turkiska baden i Damaskus är ett utmärkt sätt att ladda upp batterierna på och bli kvitt dammet på både kropp och själ. Tyvärr är det som regel bara män som har tillgång till baden.

Krak des Chevaliers

Krak des Chevaliers, korsriddarnas gamla borg står där i dag som den stod när den övergavs för 800 år sedan. Korsriddarna använde borgen för att kontrollera vägen mellan Turkiet och Beirut. När man besöker Krak des Chevaliers i dag känns det som om riddarna just gått ut genom en annan dörr just innan man själv kom in.

Tadmur

Palmyraruinerna är ett gott exempel på Syriens rika historia. Ruinerna har bestått sedan andra århundradet och har varit ruiner i knappt 1000 år. Både greker och romare har regerat över Palmyra, som trots sin storslagenhet bara fick några få år på nacken. År 217 brann staden och år 1089 raserade en jordbävning det som fanns kvar.
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK