Resor till Taiwan

Resor till Taiwan

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Någon har sagt att Taiwan är en datorskapad, kinesisk akvarell. Detta låter kanske märkligt, men det är delvist sant. Dels delar Taiwan kultur med det stora moderlandet. Dels har Taiwan utvecklats med en närmast våghalsig fart, inte minst inom teknologin, inom vilken de nu är en av de förande i världen. Genom detta har landet skapat sig både kraftfulla och rika motsättningar. Kontrasten mellan det nya och det gamla gör landet till ett mycket attraktivt turistmål.
Bedöm resmål
4,5
(40 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Taiwan - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Taiwan.

Centrala Taiwan

Bergområdet nära Alishan är en imponerande syn. Det bjuder på ett förtrollande bergscenario - det finns inte dess like på hela ön. Man kan även uppleva flera varma källor, samt gå på upptäcktsfärd längs de många vackra risodlingarna.

Norra Taiwan

Kolossala berg, stränder, varma källor, vattenfall och vackra gamla tempel finns i norra Taiwan. Inte långt från Taipei finns detta natursköna paradis, som får de flesta att häpna, av andra orsaker än huvudstadens hektiska livsstil.

Södra Taiwan

Den södra delen av landet betraktas som hela Taiwans kulturvagga. Befolkningen har bevarat några av sina ursprungliga seder och traditioner. Tänk på att det blir extremt varmt på sommaren i detta platta, fruktsamma område.

Taipei

Att ströva runt i de tättpackade gatorna och uppleva österns mystik, sida vid sida med pulserande affärsliv är en upplevelse i sig själv. Annars bjuder staden mest på jäkt som en spännande kontrast till den omgivande lunken på landsbygden.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.