Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Tjeckien

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
Tjeckien har sedan murens fall år 1989 verkligen öppnat sina gränser för turister från hela världen. Alla åren under kommunismen präglar fortfarande landet, men landet har så mycket natur, historia, romantik och charm att spåren från de mörka åren inte stör. Huvudstaden Prag har blivit ett favoritmål för turister, men resten av landet är också väl värt ett besök.
Bedöm resmål
4,4
(8 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Tjeckien - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Tjeckien.

Böhmen

Landsdelen Böhmen i den västra delen av Tjeckien kan erbjuda mycket. Här ligger landets kända kurorter, höga berg och romantiska slott. Böhmen täcker ett stort område och erbjuder många spännande kulturupplevelser.

Karlovy Vary

Många prominenta personer har genom tiderna besökt Karlovy Vary för att låta sig inspireras och hämta krafter från stadens berömda varma källor. Ett besök i Karlovy Vary är inte bara ett besök i en otroligt vacker stad, det är samtidigt ett besök i historien.

Krkonose Nationalpark

Bergskedjan Krkonos i den nordöstra delen av Böhmen lockar varje år många turister. De upp till 1600 meter höga bergen är perfekta för skidsemester. På sommaren är bergen perfekta för vandringsturer.

Prag

Om man åker till Tjeckien, måste man besöka Prag. I Tjeckiens vackra och stämningsrika huvudstad bildar stadens smågator, gamla hus och höga torn ramen kring många historiska och kulturella händelser.
Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK