Jämför priser från de stora hotell- och bokningssidorna

Resor till Trinidad och Tobago

Flygbiljetter, hotell, charter & paketresor, flyg+hotell m.m.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Från
Få priser från flera avreseflygplatser i ett sökresultat.
Klicka på + för att välja upp till 4 avreseflygplatser.
Destination
Avresa
Hemresa
Resenärer
Vuxna
   
Barn
   
Barnets ålder 1
   
Barnets ålder 2
   
Barnets ålder 3
   
Barnets ålder 4
   
Spara resenärer
Det är stor skillnad på de två öarna i det östliga Caribien. På Trinidad, som är känd för en av världens största och vackraste festivaler, De Mas, är det alltid liv och kroppen rör sig till rytmen från oljetrummorna. På Tobago, där större delen av ön är täckt af regnskog, hörs djungelns underfundiga och mystiska ljud. Besöker man båda öarna, kan man få allt från storstads semester i Port-of-Spain på Trinidad till romantiska vita stränder på Tobago.
Bedöm resmål
4,5
(21 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Trinidad och Tobago - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Trinidad och Tobago.

Port of Spain

Det är liv och glada dagar året runt i Trinidad och Tobagos huvudstad. Staden är en riktig kosmopol och går man en promenad längs gatorna, känner man på allvar befolkningens mångfaldhet. Den årliga karnevalen är en upplevelse i sig själv.

Tobago

Tobago är en riktig Bountyö och ett bra ställe att resa till om man vill koppla av. Längs öns vita sandstränder kan man utöva alla former för vattensport, och i regnskogen kan man gå på upptäcktsfärd efter ovanliga djur och planter.

Trinidad

När man hör namnet Trinidad kommer de flesta onekligen tänka på mjuka calypsorytmer och svängande höfter. Och man blir bestämt inte besviken, när man besöker ön i Caribiska sjön.

Trinidad

Trinidad har bevarat sin koloniala prägel och står nästan orört från de senaste århundraden med sina stora hus och breda gator i en nästan europeisk stil. Till charmen hör Cubas största kyrka och en del bra museer
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK