Resor till Ungern

Resor till Ungern

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Ungerns centrala läge i Europa samt landets vänliga befolkning gör landet till en ideal turistort i Östeuropa. Ungerns moderna huvudstad Budapest erbjuder många kulturella upplevelser. Men landet har också ett praktfullt landskap som bör utforskas. Många gamla landsorter, vackra skogar, sjöar och vinodlingar gör Ungern till ett attraktivt land för naturälskare.
Bedöm resmål
4,4
(58 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Ungern - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Ungern.

Balatonsjön

Balatonsjön är en 600 kvadratmeter stor sjö som ligger 100 kilometer från Budapest. Området är besöks mycket, bland annat på grund av de små stränderna och de sköna orörda naturområden som finns i sjöns omgivning.

Budapest

Ungerns huvudstad Budapest är landets centrum i kulturella sammanhang. Det är här allt händer. Budapest är präglad av vackra boulevarder, gröna parker och imponerande byggnader. Och det finns en orsak till att staden kallas Östeuropas Paris.

Eger

Den lilla vackra staden Eger är känd för sina vackra välbevarade barockbyggnader, och många reser till staden för att se den vackra arkitekturen. Yttermera är staden känd som platsen där ungrarna besegrade turkarna efter 170 års besättning.

Pécel

Staden Pécs ligger vid de skogsbeklädda Mecsbergen i sydvästra Ungern. Området är mest känt för de vackra turkiska monumenten som man finner i området, samt för de fina lädervarorna man kan köpa i området.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.