Resor till Venezuela

Resor till Venezuela

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Venezuela är ett paradis för den inkarnerade vandraren, en skattkammare för historiskt intresserade och en ljuv dröm för strandälskare. Venezuela är porten till norra Anderna, den djupaste regnskogen och de fantastiska sandstränderna mot Karibiska havet. Många av städerna är välbevarade lämningar från kolonialtiden och i den livliga huvudstaden Caracas finns massor av intressanta museer. Befolkningen är en fascinerande blandning av indianer, efterkommande till de svarta slavarna och de spanska erövrarna. Venezuela har många ansikten och de är alla värda att se.
Bedöm resmål
I den översta sökboxen kan du söka bland hundratals av reseerbjudanden.
Nedan hittar du i stället reseerbjudanden till liknande områden.

Amazonas

Turen går djup in i den oframkomlige Amazonasdjungeln till primitiva indianbyar och ett växtliv som gömmer på ett otal hemligheter. Håll ögonen, så får du kanske se en glimt av den listiga jaguaren eller den rosa floddelfinen.

Caracas

Fantastiska omgivningar, ett alltid behagligt klimat och Sydamerikas vackraste moderna arkitektur. Caracas är en kosmopolitiska storstad med en spännande historia bakom sig. Gå på upptäcktsfärd i den gamla stadsdelen eller spänn på dig dansskorna och kasta dig ut i det vilda nattlivet. Du bestämmer hur Venezuelas stad ska upplevas.

Isla de Margarita

De alltid livliga stränderna med de många faciliteterna är öns varumärke, men Venezuelas svar på Mallorca har också ett vackert naturreservat och en mängd historiska byggnader. Hav åt alla håll och den karibiska solen på himmeln ovanför.

Venezuelan Andes

Anderna bjuder på oförglömliga vandringsturer i ett fantastiskt landskap. Spänn fast kängorna och kasta dig ut i det fantastiska landskapet med de många fascinerande indianbyarna, där tiden ser ut att ha stått stilla i flera hundra år.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.