Resor till Zambia

Resor till Zambia

Tema
Alla teman
Land
Alla länder
Reslängd
Alla
Sök temaresor
Zambia bjuder på storslagna naturupplevelser. Åk på safari i en av de många nationalparkerna och upplev Afrikas vilda djurliv. Eller sök upp naturen utanför parkerna där du också kommer att uppleva att de gamla afrikanska traditionerna i högsta grad lever. Dansen är en mycket gammal afrikansk tradition som inte är glömd i Zambia. Önskan om naturupplevelser bör vara orsaken till att besöka Zambia. Landet bjuder i övrigt inte på många större attraktioner men naturen och djurlivet är helt unikt och ger oförglömliga upplevelser. Missa inte Victoriafallen.
Bedöm resmål
4,6
(13 omdömen)
Här nedan hittar du temaresor till andra länder än Zambia - använd sökboxen överst för att söka efter resor till Zambia.

Kafue nationalpark

I Kafue nationalpark träffar man på Afrikas fantastiska djur, även de skräckinjagande, och får se arter man tidigare bara beskådat genom tv-rutan. Nationalparken är en av världens allra största och bjuder på fantastiska naturupplevelser.

Lusaka

Lusaka bjuder på avkoppling och intressant lokal konst. Lusaka har inga större sevärdheter, vilket ger tid och möjlighet för god semesteravkoppling vid stadens swimmingpooler och glittrande kvällar i staden.

Zambesifloden

Med Zambezi floden som guide leds du genom sydvästra Zambias vackra natur. Floden går genom flera nationalparker. Härmed är Lower Zambezi National Park med sitt rika djurliv, absolut värd att besöka.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.