Billiga flygbiljetter till Pristina – Kosovo

Billiga flygbiljetter till Pristina – Kosovo

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Åk till Pristina med billiga flygbiljetter

Med en uppskattad befolkning på en halv miljon är Pristina den största staden och huvudstaden i Kosovo. Det finns ett brett antal turistattraktioner som verkligen är värda att besöka i Pristina. Dessa inkluderar bl.a. Nationalmuseet, där det är fri entré för alla, och du ska inte missa Pristinas Etnografiska museum, som uppvisar både film och musik. Museet ligger dessutom inrymt i två fantastiska byggnader från respektive 18:e och 19:e århundradena.

Allt för kaffeälskaren i Pristina

Är du något av en kaffeälskare, är Pristina något för dig, eftersom staden är full av caféer som är välbesökta bland unga människor. Av hela Kosovos befolkning uppskattas 53 procent att vara under 25 år, och bli därför inte förvånad över att du träffar på många ungdomar i Pristina. Dessutom finns det en stilfull och avslappnad klädstil bland befolkningens olika samhällsklasser, så låt nyfikenheten spira medan du utforskar stadens många caféer.

Pristinas lokalbefolkning älskar turister!

De lokala människorna i Pristina älskar att prata med turister utifrån, så var inte rädd för att starta konversationer. Detta upplevs framförallt i centrala Pristina, där gatorna är väldigt säkra, och barer och caféer håller öppet till långt in på natten. Lösenordet under dessa tidspunkter är ”Peja” – vilket bör leda till att du får en öl om det uttalas korrekt.

I motsats till vad man är van vid hemifrån, så är stadslivet i Pristina väldigt annorlunda. Människor färdas upp och ner längs med gatorna istället för att gå på dyra klubbar, vilket också bidrar till att det är fullt av liv dygnet runt. För de lokala stadsborna handlar dessa turer om att se så mycket som möjligt och vara social med vännerna.

Pristina är resmålet för den som inte är rädd för att uppleva en social semester, och samtidigt vill dra ner på kostnaderna för resan, med både billig mat och logi – och så är även de låga priserna på flygbiljetter.

Populära flygplatser med avresa till Pristina - Kosovo

Mest populära flygplatserna i Serbien

Populära resmål i Östeuropa

Hitta resan till Pristina - Kosovo här