Billiga flygbiljetter till Singapore

Billiga flygbiljetter till Singapore

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Singapore

Från Köpenhamn

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Billiga flygresor till Singapore

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
10. nov 17. nov
ARN
SIN
SIN
ARN
Air China 1 stopp
Air China 2 stopp
Från kr. 6 190:- Välj
13. nov 20. nov
ARN
SIN
SIN
ARN
SAS Air China 2 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 6 496:- Välj
3. nov 10. nov
ARN
SIN
SIN
ARN
Turkish Airlines 1 stopp
Turkish Airlines 1 stopp
Från kr. 7 244:- Välj
17. nov 24. nov
ARN
SIN
SIN
ARN
Singapore Airlines 1 stopp
Singapore Airlines 1 stopp
Från kr. 8 009:- Välj
17. feb 9. mar
GOT
SIN
SIN
GOT
Turkish Airlines 1 stopp
Turkish Airlines 1 stopp
Från kr. 8 183:- Välj
Bedöm resmål (185 omdömen)
4.6

Flyg till det futuristiska Singapore

Singapore är en stat i Sydostasien och på många sätt ett mikrokosmos av hela regionen. Flyg dit och upplev hela Asien koncentrerat på ett enda ställe.
Första gången man landar i Singapore är man tvungen att nypa sig. Det beror inte på jetlag, utan att staden närmast kan liknas vid något som är som hämtat ur en science fiction-film.
Singapore är en toppmodern Sydostasiatisk tiger, som vrålar och spinner på samma gång.
Denna unika stat är på en och samma gång ett litet land och en storstad, och så rymmer den i princip alla folkslag och etniska grupper från regionen. Turister som kommer till staden blir alltid överraskade över den mångfald som råder i Singapore.
Tack vare de många nationaliteter som finns här, så finns här naturligtvis också en mängd olika språk: engelska, mandarin, malajiska och tamil. På samma sätt finns buddhismen, islam, kristendomen, hinduismen, jainismen, sikhismen, taoismen och konfucianismen också sida vid sida med varandra. Det bor strax över fem miljoner människor i Singapore.
Orsaken till de många olika nationaliteterna finns i Singapores förhistoriska tid som brittisk koloni – grundlagd år 1819. Sedan Singapore blev självständigt har landet blivit ett av de mest välmående länderna på vår planet, och har idag en av världens mest trafikerade hamnar.
Man får som resenär möjligheter att uppleva enormt mycket vid ett besök i Singapore, och det finns ett stort urval av flygrutter att välja mellan när man reser. Om du redan har bestämt dig för att besöka Singapore, så sök på Travelmarket.se efter flygbiljetter till staden. I vänstermenyn kan du välja om din resa till Singapore får ha flygbyten på vägen. Du kan också sortera dina resultat efter restid.

Flyg till drömlandet.
När det gäller luftfart är Singapore tveklöst Sydostasiens centrum. Det enklaste sättet att ta sig hit är naturligtvis då också att flyga, oavsett om man kommer via Malaysia, Indonesien eller Europa.
”Det finns gott om direktförbindelser till Europa, Mellanöstern, Australien, Nya Zeeland, Nordamerika och Sydafrika. Singapore är också ett populärt stopp på ””kängururutten”” mellan Australien och Europa.”
Med andra ord, om man är i Singapore så har man fina möjligheter att ta sig vidare till en mängd destinationer på kort tid. Tack vare Singapores geografiska placering på världskartan över flygrutter så är det tämligen enkelt att hitta den bästa flygbiljetten.
I motsats till de flesta andra flygplatser, finns i Singapore inga separata zoner för avresande och ankommande passagerare i de viktigaste terminalerna innan passkontrollen. Det ger fina möjligheter för passagerare som vill shoppa och äta, eftersom utbudet är dubbelt så stort som på många andra flygplatser.
Om man har mer än fem timmar över att spendera, så finns möjlighet att anmäla sig till gratis stadsrundturer. Man söker bara upp ”Free Singapore Tours” på flygplatsen.

Shopping i Singapore.
Orchard Road-området domineras av flera våningar höga shoppingcenter och hotell, och fungerar som turismens epicenter. Shopping är nästan ett måste i Singapore, för priserna och urvalet är helt suveränt här. Singapore har en mängd alternativ när det gäller förstklassig shopping: Marina Bay, Bugis Street, Chinatown, Geylang Serai, Kampong Gelam & Arab Street, Little India, North Bridge Road och som tidigare nämnt Orchard Road. Det är i princip bara din ekonomi och din fantasi som sätter gränserna.
Singapores största shoppingcenter, VivoCity, är också en upplevelse som har lockat miljoner besökare sedan öppnandet 2006. När man så till slut är klar med att shoppa, så väntar den spännande storstaden utanför.

Aktiv i Singapore.
Fler än 13 miljoner turister flyger varje år till Singapore. Det beror inte bara på att staden i stort sett inte har någon kriminalitet. Det beror inte heller bara på att det är en miljövänlig stad, eller för att befolkningen för det mesta pratar perfekt engelska. Det är naturligtvis tre plus i kanten i en stad som denna, men det viktigaste är naturligtvis de många upplevelserna som staden bjuder på.

Många besöker det världsberömda Singapore Zoo och Night Safari, som ger möjlighet att bneskåda asiatiska, afrikanska och amerikanska naturscener om natten – utan synliga barriärer mellan gäster och de vilda djuren. Singapore Zoo har ett ”öppet zoo”-koncept, där man håller djuren separerade från besökarna genom dolda, torra eller våta vallgravar i stället för burar.
Är man speciellt intresserad av fåglar är Jurong Bird Park också en intressant upplevelse, där fokus naturligtvis ligger på asiatiska fåglar.
För dig som är intresserad av Andra världskriget ur asiatiska perspektiv, finns här fina möjligheter på turistön Sentosa, där Fort Siloso ligger. Fästningen byggdes som försvar mot japanerna, och här finns en mängd spännande vapen, krigskuriosa och historia att upptäcka.
Vill man koppla av och låta tankarna vila så kan ett besök i den botaniska trädgården Gardens by the bay vara just det man söker. En annan spännande upplevelse är den vackra utsikten från Sands SkyPark, där man kan kika ut över det majestätiska stadslandskapet.

Smaka på Singapore.
Inte helt överraskande visar sig Singapores mångfald i de kulinariska läckerheter som staden bjuder på, och här finns allt från traditionell malajmat och halal till klassisk europeisk och storstilad kinesisk mat. Det här är ”cross kitchen” när det är som bäst, och menyerna skänker glädje även till den mest kräsna. Här kan man använda gaffel, kniv, skedar och pinnar vid samma bord utan att väcka uppsyn.
När kvällsljuset sänker sig över Singapore sker något magiskt med staden. Allt det effektiva och business-gråa lägger sig i bakgrunden, och fram kommer de färgglada barerna och nattklubbarna. Slipsar lossas och skjortor knäpps upp, och Singaporeborna slappnar av genom att släppa loss.
Barer, värdshus och nattklubbar öppnar upp i en salig blandning, och denna raska förvandling från kontorsstad till nöjesfält är en fantastisk upplevelse. Man brukar säga att om man bara är i Singapore på dagen så har man bara upplevt halva staden.
I Travelmarkets sökmotor finner du alla typer av flygbiljetter till Singapore.

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Singapore: Stockholm Arlanda till Singapore 10. november till 17. november från kr 6 190:-

Populära resmål i Sydostasien

Hitta resan till Singapore här

Hitta inspiration till Singapore här