En kvällsbild av Donau i Bratislava med en bro i förgrunden och ett upplyst slott på en kulle i bakgrunden.

Flygbiljetter till Bratislava

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Bratislava

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
26. jul 29. jul
ARN
VIE
VIE
ARN
Eurowings 1 stopp
KLM 1 stopp
Från kr. 4 359:- Välj

Upptäck Bratislava med billiga flyg

Bratislava är en mycket charmig, intressant, kulturell och ungdomlig stad. De kulturella och historiska upplevelserna och sevärdheterna i staden är bra, och den stora ungdomliga befolkningen njuter av livet på stadens många utomhuskaféer, restauranger och barer.

Bratislava är huvudstad i Slovenien, beläget i sydöstra Europa, med en befolkning på ca 400 000 invånare, vilket ger staden en mysig, lokal och mycket välkomnande känsla. Med sitt historiska arv och sin kärlek till kultur är Bratislava ett utmärkt resmål för både familjer, par och ungdomar.

Med stadens låga priser och billiga flyg finns det många goda skäl att besöka Bratislava.

Ungdom, natur och historia i Bratislava
Bratislava är uppbyggd kring sitt historiska centrum, som huvudsakligen består av medeltida byggnader. Genom hela staden slingrar sig den vackra floden Donau, med cykelvägar, uteserveringar, butiker och barer sida vid sida. I Gamla stan finns också stadens historiska och arkitektoniska stolthet, det magnifika Bratislava slott.

Med sina många unga invånare och resenärer har Bratislava beslutat att studenter upp till 26 års ålder och ungdomar upp till 18 års ålder inte behöver betala skatt för att bo i staden. Det innebär att unga resenärer kan bo på stadens bra vandrarhem för ca 60 kronor per natt. Bratislava har många universitet, vilket ger den lilla staden en trevlig och ungdomlig känsla. Staden har också ett väletablerat och säkert nattliv.

För naturälskare är Devin Castle och resan dit definitivt värt ett besök. Längs bra vandringsleder från Bratislavas centrum kan du få en vacker inblick i den omgivande naturen. Slottet Devin är ett välbevarat slott från 900-talet. Bratislavas omgivande landsbygd erbjuder också många andra fina vandrings- och cykelvägar.

Hotell finns i alla prisklasser och över hela staden. Klimatet kännetecknas av långa, varma somrar och milda vintrar.

Om du letar efter en billig flygbiljett till Bratislava, besök Travelmarket.se och kolla in vårt urval av billiga flyg. Hitta din biljett online idag.

Upptäck Bratislava, Slovakiens huvudstad och största stad. Bratislava ligger bara 60 kilometer från Österrikes huvudstad Wien och är med sina 430 000 invånare det perfekta resmålet för dig som vill ha en stadssemester i ett avslappnat och lugnt tempo.

Staden har många sevärdheter – från små, pittoreska gator och torg i gamla stan, till museer och gallerier och magnifik historisk arkitektur.

Strax utanför stadskärnan ligger ett slott från 900-talet och flera av Bratislavas byggnader har anor från 1100- och 1300-talen.

Bratislava har ett varierat stadsliv och många saker att göra och se. Det finns många trevliga kaféer och restauranger – och vad sägs om en flodkryssning på Donau?

Boka dina billiga flyg till Bratislava.

Populära resmål i Östeuropa