Bild av en fridfull strand med gyllene sand, vajande palmer och klarblå himmel.

Resor till Sri Lanka

Jämför priser och hitta de bästa och billigaste resorna till Sri Lanka. * Priser från många olika företag * Gratis prisbevakning.

Billiga resor till Sri Lanka

Från Stockholm

Billiga resor till Sri Lanka

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

  • Göteborg

Hotel J
Hotel J Twin/Double room - De luxe - Ocean view
Negombo 25. okt från Köpenhamn 8 nätter
11 695:- Välj
Citrus Hikkaduwa
Citrus Hikkaduwa Dubbelsäng DELUXE HAVSUTSIKT
Hikkaduwa, Sydvästkusten 25. okt från Köpenhamn 8 nätter
12 745:- Välj
Thaala Bentota
Thaala Bentota Dubbelrum
Bentota River Airport 25. okt från Köpenhamn 8 nätter
13 045:- Välj
Cinnamon Bey Beruwala
Cinnamon Bey Beruwala Dubbelrum (Dubbelsäng) - Superior
Beruwala 29. aug från Stockholm 8 nätter
14 845:- Välj
Radisson Blu Resort Galle (ex. Amari Galle)
Radisson Blu Resort Galle (ex. Amari Galle) Dubbelrum (Dubbelsäng) King bed - De Luxe - Havsutsikt
Galle 29. aug från Stockholm 8 nätter
16 045:- Välj
Club Palm Bay
Club Palm Bay Deluxe room
Sri Lanka 2. sep från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
17 545:- Välj
Bedöm resmål (5 omdömen)
4.8

Charterresor till Seychellerna

Åk på en resa till Sri Lanka och upplev den exotiska pärlan som med sin unika kultur och skönhet ligger bara 50 kilometer från Indien. Den tropiska och frodiga ön erbjuder underbara vita stränder, regnskogar och djungler, elefanter och leoparder, tempel, gamla ökenstäder, te- och fruktplantager, vackra sjöar, brusande vattenfall och kryddstark mat. Du kan också shoppa bland färgglada masker, träsniderier, batik, väldoftande kryddor, ädelstenar och te.

För dig som föredrar sol- och strandliv finns ett stort utbud av vattensporter vid milslånga sandstränder, och dykare från hela världen kommer för att utforska de vackra korallreven. Surfarparadiset Hikkaduwa fungerar som en magnet, där det på kvällarna finns aktiviteter i restauranger och strandbarer.

På 80-talet hade charterresorna till Sydeuropa utvecklats till masseturism med fokus på kvantitet snarare än kvalitet, och det hade med tiden blivit en mindre attraktiv reseform. Nu har den klassiska charterresan återigen blivit populär bland danskarna, och destinationerna har utökats till mer exotiska resmål, så att det nu också är möjligt att åka på charterresor till Sri Lanka. Här kan man njuta av det tropiska klimatet och det färgstarka folklivet med den gästvänliga och vänliga befolkningen.

Det är ett enkelt och tryggt sätt att resa, från avresan på flygplatsen med direktflyg till resmålet, där man tas emot och transporteras till hotellet. Flera reseföretag erbjuder charterresor till Sri Lanka och denna reseform kan spara tid och bekymmer eftersom man bokar flyg och hotell tillsammans. Det kan också handla om beställning av mat på flyget, transfer och förplejning eller utflykter. Inkvartering kan till exempel vara två veckor på ett strandhotell och nästan allt kan vara planerat hemifrån.

Naturen är ett kapitel för sig. Landets södra del erbjuder kuperade landskap med vackra stränder längs kusten, och den norra delen är en stor slätt med bergsområden med upp till 2500 meter höga berg. I nationalparken Yala kan man på en safari uppleva vilda djur från vattenbufflar, elefanter och leoparder till exotiska fåglar. Å andra sidan bör man inte missa landets många kulturskatter, som till exempel den mäktiga lejonklippan i Sigiriya, Templet för Buddhas heliga tand i Kandy eller Adams Peak.

Om du gillar stadslivet är Bentota, Negombo, hamnstaden Galle och huvudstaden Colombo värda ett besök.

Sök charterresor med avresa från Danmark:
Charterrejser til Sri Lanka

Charterbolag med charterresor till Sri Lanka

  • Billiga charterresor med Ving