En kvinna tittar ut genom flygplansfönstret på stadssiluetten och solnedgången.

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Rijeka Krk.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Rijeka Krk

Kroatiens tredje största stad heter Rijeka, och detta är en vacker hamnstad i Kvarnerbukten vid Adriatiska havet. Staden bjuder på ett rikt kulturliv och ett livligt nattliv. Besöker du Rijeka i februari/mars är staden värd för en av Kroatiens största karnevaler.

Dykning i Rijeka

Kusten som omger Rijeka är särskilt attraktiv för dykare. Området erbjuder olika dyk-förhållanden både för nybörjare och för avancerade dykare. Du finner förutom den extremt klara havet, en stor rikedom av undervattensliv. Här finns allt från vackra koraller, grottor och vrak.

Rijeka är en perfekt plats för naturälskare som tycker om att promenera, titta på stjärnor eller bara ligga på stranden. På ”Astronomical Centre” i Rijeka, kan man lära sig mer om stjärnorna. Detta är ett unikt astronomi-center som bjuder på intressanta sky-objekt, men också en vacker utsikt som sträcker sig över kusten och det bergiga inlandet.

Rijeka stad har en härlig strand, och tack vare medelhavsklimatet startar badsäsongen tidigt på våren och varar till slutet av hösten. När det gäller stadens läge så kan man från Rijeka ta sig till flera närliggande stränder längs med kusten. Stadens stadsbussar har turer till de flesta stränderna, och det finns gratis parkering i närheten av dem alla.

Rijeka- fantastisk god och billig mat

I Rijeka finns det många restauranger som erbjuder både lokala och internationella rätter. Prova några av de lokala fiskspecialiteterna. Besök gärna ”Trattoria Riva”, en mycket populär restaurang bland lokalbefolkningen och besökare.

Rijeka flygplats Krk

Flygplatsen Rijeka Krk ligger 30 km från centrala Rijeka på ön Krk. Att flyga till Rijeka flygplats Krk är det perfekta valet för dem som reser till öarna, Krk, Cres, eller Losinj.

Det enklaste och mest bekväma sättet att resa från flygplatsen till Rijeka är genom förbokning av en transfer. På flygplatsen finns också ett stort urval av hyrbil.

Boka dina billiga flygbiljetter från Stockholm-Skavsta-Nyköping till Rijeka-Krk redan idag!