Find en flybillet til Kroatien

Billiga flygresor till Kroatien

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Kroatien

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Billiga flygresor till Kroatien

Kroatien är ett land som ligger i sydöstra Europa. Landet gränsar till Bosnien-Hercegovina och Serbien i öster, Slovenien i nordväst, Ungern i nordöst och Montenegro i söder.

Kroatien har en imponerande historia som först kan förstås när man själv har besökt dess gemytliga platser. Nästan alla av Kroatiens städer har ett historiskt centrum med dess typiska arkitektur. Den mest kända är staden Dubrovnik, ett utmärkt exempel på den berömda kustarkitekturen. I hela regionen ligger det vingårdar och vinkällare utspridda, varav de flesta erbjuder turer och fantastiska vinprovningar.

Passa på nu att köpa billiga flygbiljetter till Kroatien för att smaka på landets rika kultur!

Segling på semestern - semestra i Kroatien

Segling är ett utmärkt sätt att se Kroatiens tusentals öar och skärgårdar. Kroatiens kust är ett sant paradis för seglare och bjuder på många vackra vyer. Seglingen blir till en ren njutning då det Adriatiska havet både är djupt och har ett fantastiskt kristallklart vatten. Det rekommenderas att segla runt i skärgården utanför kuststaden Split. Här kan man även passa på att snorkla och se färgglada fiskar.

Läcker mat i Kroatien

Kroatien är välkänt för sin läckra mat och goda viner. Det kroatiska köket är spännande och bjuder på många regionala skillnader.

Längs med kusten i Istrien är matkulturen främst inspirerad av Italienska maträtter, men tillagade på kroatiskt sätt. I området norr om Zagreb finns trevliga inslag av Österrike, och här erbjuder man också de bästa schnitzlarna i landet. Besöker man huvudstaden Zagreb, ska man inte missa dess specialitet, en slags wienerschnitzel som är fylld med läcker skinka och smält ost.

Det kroatiska köket erbjuder också flera kryddiga paprikarätter, grytor och goda soppor. Är man sötsugen rekommenderas det att prova en Kremšnita, en ljuvligt god vaniljbakelse.

Gör din nästa resa till Kroatien för att skapa underbara semesterminnen. Boka dina billiga flygresor till Kroatien redan idag!

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Kroatien: Köpenhamn till Zagreb 18. oktober till 25. oktober från kr 555:-

Bedöm resmål
4,5
(199 omdömen)

Mest populära flygplatserna i Kroatien

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.