Flybilletter til Skopje

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Skopje.

Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass
Vi jämför flygpriser från... Jämför flygbiljetter från olika flygbolag och resebolag ... och många, många fler.

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Skopje

Skopje är huvudstaden i Makedonien, och är den största och mest mångsidiga staden i landet. Skopje har en väldigt intressant och händelserik historia i bagaget och har varit ockuperat av många olika folkslag genom tiderna. Idag är Skopje en modern och mångkulturell stad som är fascinerande att besöka.

Alexander den store

En av Skopjes viktigaste landmärken är ett monument som representerar Alexander den store. Monumentet byggdes i Florens år 2011 och symboliserar 20 år av självständighet i Republiken Makedonien. Själva skulpturen är en 14,5 m hög bronsstaty på en 10 m hög kolonn. Kolonnen står i en fontän som omges av åtta bronssoldater och åtta lejon. Du finner denna spektakulära sevärdhet på torget Makedonien Square.

Bada i Ohridsjön i SkopjeOm du besöker Skopje under sommaren ska du inte missa att bada i Europas djupaste sjö- Ohridsjön. Den är hela 290 m. djup och hör också till en av världens äldsta sjöar. Här kan du ha en avslappnad dag på stranden, och beundra den vackra utsikten över sjön.

Är du intresserad av historia så ska du inte missa att göra ett besök på Museum of Macedonia. Du finner museet i norra delen av staden i en ståtlig vit byggnad. Museet innehar en intressant samling om landets rika historia. När du ändå är i närheten, så kan du passa på att besöka basar-distriktet, som hör till ett av Europas största.

Skopjes flygplats

Flygplatsen ligger 20 km sydost om stadens centrum och har många bra kommunikationer in till stadskärnan. Flygbussarna drivs av Vardar Ekspres transportföretag och restiden är på ca 40 minuter. Från centrum, avgår bussen från Hotel Alexander Palace, Holiday Inn, och Continental Hotel. För exakta tider, kan man besöka kontoret Vardar Ekspress Office som är på parkeringen framför Holiday Inn.

Köp dina billiga flygbiljetter från Stockholm-Skavsta-Nyköping till Skopje redan idag!

Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK