Covid-19 - UD:s reseinformation
Prøv Serbiens hovedstad Beograd med en billig billet

Billiga flygbiljetter från Stockholm Skavsta, Nyköping till Beograd.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm Skavsta, Nyköping till Beograd

Beograd är huvudstad i republiken Serbien och har en befolkning på omkring 1,7 miljoner människor. Staden har en lång och spännande historia, som går tillbaka ända från 300-talet f.Kr. Beograd är en av Europas äldsta huvudstäder och är idag omtalad för dess rika historia och livliga nattliv.

Uteliv i Beograd

I Beograd finner man ett stort utbud av restauranger, barer och nattklubbar. Ett av stadens mest populära områden att gå ut i är Strahinjica Bana Street, även känd som Silicon Valley. Längs med denna gatan kryllar det av människor som samlas för att äta gott, dricka och partaja. Under sommarmånaderna finns det också möjlighet till att besöka de populära strandbåtarna som ligger längs med floden där Donau möter Sava.

Beograd- spännande utflykter och sevärdheter

Staden har många vackra ortodoxa kyrkor som är värda att besöka. De mest kända är Sankt Markus kyrka och Sankt Savas tempel. Den sistnämda räknas som världens största ortodoxa kyrka som ännu används.

Ett populärt utflyktsmål från Beograd är att ta sig ut till ön Ada Ciganlija. Ön är belägen på floden Sava, och har en konstgjord sjö i mitten av ön. Sjön har en 8 km lång strand, som besöks av tusentals badgäster under sommaren. Detta är en utmärkt plats för sportaktiviteter, grillning och picknick. Du finner också många trevliga caféer och restauranger, samt "flodflottar" med restauranger som flyter på vattnet. Det kostar ca 10 kr att åka från Beograds hamn till ön och under sommarsäsongen avgår båtar var 15:e minut.

Beograds internationella flygplats heter Belgrad Nikola Tesla flygplats, och ligger ca 12 km väster om staden. Du tar dig snabbt och smidigt till och från flygplatsen med tåg- eller busstrafik. Busstransfer tar ca 30 min.

Flyg till Beograd och upplev allt vad denna spännande storstads-metropol har att erbjuda! Boka dina billiga flygbiljetter från Stockholm-Skavsta-Nyköping redan idag!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.