Covid-19 - UD:s reseinformation

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Asmara.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Stockholm till Asmara

Du kan nu passa på att boka dina billiga flygbiljetter till Asmara i Eritrea. Eritrea är en stat i norra Östafrika, belägen vid Röda havet. Asmaras Internationella flygplats ligger i landets huvudstad Asmara. Staden är en livlig blandning av både italiensk, arabisk och afrikansk arkitektur och kultur.

Asmara- Färgstarka och livliga influenser

Den största attraktionen i Asmara må vara dess koloniala italienska arkitektur. Ta en promenad på den palmkantade huvudgatan "Independence Avenue" som också kallas "Kombishtato". Här finner du massor av mysiga av kaféer, barer och butiker. För den bästa utsikten ska du inte missa att åka upp i stadens högsta byggnad, Nyala Hotel. Från caféet på den översta våningen i Nyala Hotel, erbjuds en fantastisk utsikt över staden, och det bästa sättet att njuta av den är med en väl kyld öl. Öl är av exceptionellt god kvalitet i Asmara, och prova gärna den lokala favoriten "Asmara Beer". Bakom hotellet på en lite lugnare gata finner du Nationalmuseumet, med en imponerande historisk samling om landet.

Asmaras färgstarka och livliga marknadsplats ligger bakom stadens stora domkyrka. Detta är ett bra ställe att lära sig att pruta och köpa på sig några unika souvenirer. I utkanten av Asmara, ligger den berömda djurparken ” Biet Ghiorghis Zoo”, och ett gigantiskt park-område, känt för sin fantastiska natur. Detta är en klar hit bland både barn och vuxna.

Om du är i Asmara för en kort vistelse, är det bästa du kan göra när du är klar med stadens sevärdigheter, att bege dig till utkanten av staden. Om du är av den äventyrliga typen och gillar vandring, bergsklättring och mountainbike så är det fantastiska landskapet utanför staden utmärkta ställen att utöra detta på.

Få dig en billig flygbiljett från Stockholm till Asmara, den myllrande huvudstaden i Eritrea!
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.