Billiga flygbiljetter till Sydkorea

Billiga flygbiljetter till Sydkorea

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass
Bedöm resmål (220 omdömen)
4.6

Flyg billigt till Sydkorea

Sydkorea blir mer och mer populärt som resmål, och det är kanske inte så överraskande, speciellt när man kikar närmare på allt man kan se och uppleva i det vackra landet i öster.

Sydkorea är ett fantastiskt mångsidigt resmål, och det första man tänker på är kanske en storstadssemester, med uppenbara inslag, som den vackra huvudstaden Seoul med allt vad den innehåller, men Sydkorea bjuder på mycket mer än miljonstäder och shopping.

Skynda dig att boka flygbiljetter till Sydkorea
Vill du komma bort från storstadens stress, så kan du i stället resa ut i provinsen och sjunga karaoke med lokalbefolkningen, eller kanske åka skidor i Kangwon-do-provinsen. Sydkorea kan det mesta, så det är bara att hålla fingrarna rätt på tangentbordet, och låt oss sedan hitta några billiga flygbiljetter till landet. Sydkorea bjuder på varierande upplevelser och kan besökas hela året runt.

Åk på lerfestival i Boryeong
När du har besökt Seoul och vill ut och uppleva provinserna i Sydkorea, så finns massor av möjligheter. Ett exempel är staden Boryeong, som man gärna kan passa på att besöka under den årliga lerfestivalen.

Det har under de senaste åren blivit ett mycket uppskattat event, och lockar fler och fler internationella turister till staden, och många kommer i stora grupper för att vara med i de närmast ökända begivenheterna. Deltagarna på festivalen smörjer helt enkelt in sig i lera, och deltar i allt från gyttjebrottning till kroppsmålning.

Efter de leriga lekarna flockas folkmassorna till den vackra stranden, där festandet varar till långt in på natten – och vad kan vara bättre dagen efter en sådan upplevelse, än att ta en befriande och uppfriskande tur ut i det gröna naturlandskapet? Det finns mycket goda möjligheter att uppleva den sydkoreanska naturen, och vi kan varmt rekommendera att se sig om utanför stadsområdena när du besöker Sydkorea.

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Sydkorea: Köpenhamn till Seoul Incheon 18. november till 25. november från kr 5 879:-

Mest populära flygplatserna i Sydkorea

Populära resmål i Centralasien

Hitta resan till Sydkorea här

Hitta inspiration till Sydkorea här