Ny sökning
Restema
Land
Avresemånad
Avreseort
Reslängd
Filtrera sökresultat
Pris
kr   19.095-21.795
Varaktighet
1-6 dagar
1 vecka
2 veckor
3 veckor
Resebolag
Visa endast Asiatours.se
Sortera på
2 reseerbjudanden hittat
Thailands höjdpunkter - rundresa
Thailand
Avreseort
Stockholm
Avgångstid
12-01-2022
till
13-09-2023
Varaktighet
13 Dagar
Typ av boende
Flera olika
Typ av transport
Flyg
Upplev Thailands fascinerande historia & kultur med den pulserande huvudstaden Bangkok, frodiga landskap vid floden Kwai, UNESCOs världsarv i Ayutthaya och lyckliga elefanter i Chiang Mai. Resan tar dig med till Thailands absoluta höjdpunkter och vi har säkerställt en bra balans mellan utflykter och tid på egen hand. Det finns möjlighet att förlänga resan med en avkopplande solsemester antingen på fastlandet el. på några av Thailands exotiska öar
Pris från: 19.095 Kr
Fortsätta
Öhoppning: Koh Lanta, Koh Ngai & Koh Mook
Thailand
Avreseort
Stockholm
Avgångstid
10-01-2022
till
29-03-2023
Varaktighet
13 Dagar
Typ av boende
Hotell
Typ av transport
Flyg
Åk på öhoppning och upplev tre av södra Thailands paradisöar med utsikt över de ikoniska branta kalkstensbergen. Under resans gång kommer du att bo på Koh Lanta, Koh Ngai och Koh Mook – tre mycket olika öar och alla med sin egen charm. Här väntar fina vita sandstränder, vackra fascinerande utsikter, höga lodrätta berg, små lokala samhällen samt snabba speedboats och traditionella motorbåtar som tar dig från den ena ön till den andra.
Pris från: 21.795 Kr
Fortsätta
Sortera på
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.