Find en billig flybillet til Vietnam

Billiga flygbiljetter till Vietnam

Avresa från
Destination
Utresa
Hemresa
Resetyp: Retur
Biljettyp: Ekonomi
Flera avreseplatser
Vi jämför flygpriser från... Jämför flygbiljetter från olika flygbolag och resebolag ... och många, många fler.
Bedöm resmål
4,8
(8 omdömen)

Överväger du en resa till Vietnam?

Det har aldrig varit enklare att beställa ett par billiga flygbiljetter till Vietnam. Här på travelmarket.se har vi samlat alla de bästa erbjudanden på flygbiljetter till Vietnam, så du behöver bara söka på ett ställe. Knappa in dina kriterier så presenterar vi en lång lista med bra erbjudanden.

Är du ute efter enkelbiljetter, tur/retur eller flera stopp på vägen? Det kan varmt rekommenderas att boka flera stopp när du reser till ett land som Vietnam, som är som gjort för en rundresa i landet.

Vietnam och Ho Chi Mimh City

Vietnam ligger i Sydostasien och har flera stora städer. Hanoi är landets huvudstad, medan Ho Chi Minh City är landets största, vilket man också tydligt märker när man är på plats. Ho Chi Minh sover aldrig, utan här det aktivitet dygnet runt. Motorcyklar, bilar, gatumusikanter, höghus, lyftkranar – allt i en salig och kosmopolitisk blandning. Som i de flesta storstäder så finns här även fina shoppingmöjligheter. Besök Dong Khoi, där du finner många exklusiva butiker, eller gå på upptäckt på de små sidogatorna. Många handlar vackra tyger och låter få en kjol eller klänning uppsydd när de besöker Vietnam.

Maten i Vietnam

Maten är en stor del av upplevelsen i Vietnam. Vill du prova en bit av det autentiska vietnamesiska köket, kan det rekommenderas att prova på något av de många gatuköken man finner överallt i Vietnam. Mat är en stor del av vietnamesernas vardag, vilket man ser så snart man besöker landet. Unga som gamla sitter ute och äter Pho, den traditionella soppan, hot pot eller vårrullar. De kallas ’Banh trang’ i norr och ’banh da’ i syd, och är perfekta i det varma klimatet, där aptiten kanske inte alltid är så stor.

När du beställer dina flygbiljetter till Vietnam kan det vara en god idé att planera hur lång tid du har i landet, hur mycket du hinner se, och om du är ute efter storstad eller vacker natur. Vietnam har båda alternativen, och klimatet kan förenklat delas in i två typer. Den norra halvan kännetecknas av subtropiskt klimat, medan den södra halvan av landet, där staden Ho Chi Minh ligger, har tropiskt klimat. Här kan man räkna med omkring 26 grader i januari månad. Det är med andra ord värt att planera lite vilken årstid som passar bäst för din typ av resa och för de upplevelser och aktiviteter du satt upp på agendan.

Har du inte beställt dina flygbiljetter till Vietnam ännu? Ta en titt i vår sökmotor och bli inspirerad.

Travelmarket önskar dig en riktig härlig resa till Vietnam!

Hitta resan till Vietnam här

Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK