Find en billig flybillet til Vietnam

Billiga flygbiljetter till Vietnam

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Vietnam

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Överväger du en resa till Vietnam?

Det har aldrig varit enklare att beställa ett par billiga flygbiljetter till Vietnam. Här på travelmarket.se har vi samlat alla de bästa erbjudanden på flygbiljetter till Vietnam, så du behöver bara söka på ett ställe. Knappa in dina kriterier så presenterar vi en lång lista med bra erbjudanden.

Är du ute efter enkelbiljetter, tur/retur eller flera stopp på vägen? Det kan varmt rekommenderas att boka flera stopp när du reser till ett land som Vietnam, som är som gjort för en rundresa i landet.

Vietnam och Ho Chi Mimh City

Vietnam ligger i Sydostasien och har flera stora städer. Hanoi är landets huvudstad, medan Ho Chi Minh City är landets största, vilket man också tydligt märker när man är på plats. Ho Chi Minh sover aldrig, utan här det aktivitet dygnet runt. Motorcyklar, bilar, gatumusikanter, höghus, lyftkranar – allt i en salig och kosmopolitisk blandning. Som i de flesta storstäder så finns här även fina shoppingmöjligheter. Besök Dong Khoi, där du finner många exklusiva butiker, eller gå på upptäckt på de små sidogatorna. Många handlar vackra tyger och låter få en kjol eller klänning uppsydd när de besöker Vietnam.

Maten i Vietnam

Maten är en stor del av upplevelsen i Vietnam. Vill du prova en bit av det autentiska vietnamesiska köket, kan det rekommenderas att prova på något av de många gatuköken man finner överallt i Vietnam. Mat är en stor del av vietnamesernas vardag, vilket man ser så snart man besöker landet. Unga som gamla sitter ute och äter Pho, den traditionella soppan, hot pot eller vårrullar. De kallas ’Banh trang’ i norr och ’banh da’ i syd, och är perfekta i det varma klimatet, där aptiten kanske inte alltid är så stor.

När du beställer dina flygbiljetter till Vietnam kan det vara en god idé att planera hur lång tid du har i landet, hur mycket du hinner se, och om du är ute efter storstad eller vacker natur. Vietnam har båda alternativen, och klimatet kan förenklat delas in i två typer. Den norra halvan kännetecknas av subtropiskt klimat, medan den södra halvan av landet, där staden Ho Chi Minh ligger, har tropiskt klimat. Här kan man räkna med omkring 26 grader i januari månad. Det är med andra ord värt att planera lite vilken årstid som passar bäst för din typ av resa och för de upplevelser och aktiviteter du satt upp på agendan.

Har du inte beställt dina flygbiljetter till Vietnam ännu? Ta en titt i vår sökmotor och bli inspirerad.

Travelmarket önskar dig en riktig härlig resa till Vietnam!Billigaste resor hittades på Travelmarket för Vietnam: Köpenhamn till Hanoi 23. februari till 6. mars från kr 5 242:-

Bedöm resmål
4,6
(137 omdömen)
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.