Två personer kopplar av på en uppblåsbar madrass i det kristallklara havet under en klarblå himmel.

All Inclusive-resor till Bulgarien

Billiga All Inclusive resor till Bulgarien

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Ovanstående priser är de billigaste från första möjliga avresedag och 4 veckor framåt.

Billiga resor till Bulgarien

  • Urvalda erbjudanden

  • Stockholm

  • Köpenhamn

  • Göteborg

Hotel Excelsior
Hotel Excelsior Dubbelrum med balkong
Golden Sands, Svartahavetkusten 1. jul från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
5 245:- Välj
Gergana Beach
Gergana Beach Dubbelrum med balkong och utsikt mot floden
Albena, Svartahavetkusten 1. jul från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
5 995:- Välj
Festa Panorama
Festa Panorama Standardrum
Nessebar, Svartahavetkusten 27. jun från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
6 943:- Välj
Maria Palace Hotel - All Inclusive
Maria Palace Hotel - All Inclusive Standardrum
Sunny Beach, Svartahavetkusten 26. jun från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
7 165:- Välj
Festa Via Pontica
Festa Via Pontica Dubbelrum
Pomorie, Svartahavetkusten 3. jul från Göteborg 7 nätter
All Inclusive
8 825:- Välj
MPM Hotel Zornitza Sands
MPM Hotel Zornitza Sands Rum - 2 enkelsängar
Elenite, Svartahavetkusten 3. jul från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
10 210:- Välj
Hotel Sunrise All Suites Resort
Hotel Sunrise All Suites Resort Svit (begränsad havsutsikt)
Obzor, Svartahavetkusten 3. jul från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
10 736:- Välj
Via Pontica Resort by Festa Hotels
Via Pontica Resort by Festa Hotels Standardrum
Burgas, Svartahavetkusten 26. jun från Köpenhamn 7 nätter
All Inclusive
12 215:- Välj
Secrets Sunny Beach Resort & Spa
Secrets Sunny Beach Resort & Spa Juniorsvit
St. Vlas, Svartahavetkusten 9. jul från Stockholm 7 nätter
All Inclusive
13 266:- Välj
Bedöm resmål (28 omdömen)
4.6

Bulgarien bjuder på mer än du tror

Bulgarien är ofta en smula underskattat som resmål, men bjuder inte desto mindre på stora upplevelser. Här finner du både fantastiska stränder, unika sevärdheter och ett livligt storstadsliv. All inclusive-resor till Bulgarien är numera också en populär möjlighet.

Fantastiska skillnader
Bulgarien är stort och bjuder därmed också på stora skillnader, framförallt i klimatet. Vid kusten vid Svarta havet är det varmt, i bergen i den sydvästra delen av landet är det i regel kallt och perfekt till en tur på skidor, och i huvudstaden Sofia är det iskallt om vintern och varmt och fuktigt om sommaren. Här finns några möjligheter till dig som överväger en tur till landet:

Sofia – Sofia är en unik blandning av europeisk och tidigare kommunistisk arkitektur, som med sina många vackra ortodoxa kyrkor gör staden till en mycket vacker syn. Därutöver är staden omgiven av vackra naturlandskap och till och med en närliggande skidort. Här listar vi några rekommendationer till sevärdheter i Sofia:

Alexander Nevsky-katedralen – Se bland annat den stora Alexander Nevsky-katedralen, som fortfarande är en av världens största. Den 45 meter höga kupolen är belagd med guld, och är en mycket imponerande syn. Då staden är en av Europas äldsta, finns här många spännande kyrkor, och ofta är det en god idé bara att gå en promenad i staden och se vilka spännande monument man stöter på.

Nationalhistoriska museet – Museet är ett av de största i Östeuropa, och innehåller fler än 650 000 föremål. Antika skatter som gamla rustningar, vapen och sällsynta objekt från kyrkor är viktiga element i museets samling, och ger en spännande inblick i landets rika historia.

Vitosha Nationalpark – Parken ligger lite utanför staden, men är de lokalas favorit när skidorna skall spännas på om vintern, eller när vandringskängorna åker på om våren och sommaren. Här finner man massor av stigsystem och vandringsleder, som tar dig förbi källor, vattenfall och härliga utsiktspunkter med bedårande utsikt över Sofia. Speciellt under helgen används parken ofta av Sofias invånare, och det kan vara en god idé att skaffa en karta över parken på något av stadens turistkontor.
Sofia bjuder som de flesta storstäder på massor av shoppingmöjligheter, ett brett urval av restauranger och hotell i alla prisklasser.

Kusten vid Svarta havet
I städerna vid kusten finns tid att njuta av livet och uppleva Bulgarien all inclusive. Här handlar det mesta om att slappa på stranden eller vid poolen. I närheten av Sunny Beach finner man också två större vattenland. Därutöver är det ett perfekt resmål för snorkling eller dykning, då havsbotten bjuder på gott om vackra fiskar. Värt att notera är att området mest finns till för turister, och har egentligen inte så mycket med det ursprungliga Bulgarien att göra. Du kan dock alltid vara säker på att klimatet är behagligt, och det är nästan alltid solgaranti.

Plovdiv
Sydväst om Sofia finner man staden Plovdiv, som är mindre än huvudstaden, och därmed också en smula mer överskådlig. Plovdiv består bland annat av ett universitet och det är en av anledningarna till att det finns goda möjligheter till nattliv och fest i staden. Därutöver bjuder staden på massor av små gallerier och trevliga kaféer i den gamla stadsdelen från 1800-talet.

Romerska amfiteatern – Det är speciellt värt att besöka den gamla romerska amfiteatern i staden, som nyligen restaurerades och rymmer nu 6 000 åskådare. Här är det ofta koncerter och andra evenemang, och den gamla romerska arkitekturen är imponerande.

Etnografiska museet – museet rymmer inte mindre än 40 000 föremål, inklusive traditionella folkdräkter, musikinstrument, smycken och hantverk av läder och textil, som alla ger en spännande inblick i landets befolkning och historia.

Oavsett om du trivs bäst i storstaden, på en badsemester eller bland kulturella sevärdheter, har Bulgarien oändliga möjligheter, och detta gäller oavsett om du vill planera semestern själv eller resa med all inclusive.

Avreseflygplatser till Bulgarien