Covid-19 - UD:s reseinformation

Sevärdheter Amsterdam

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 2 395:- Från 3 125:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Anne Franks hus (Amsterdam)
De flesta har läst eller åtminstone hört om Anne Franks gripande öde under andra världskriget. Huset där hon bodde är idag ett ytterst populärt museum.
De röda lyktorna (Amsterdam)
Kanalerna (Amsterdam)
Nordeuropas Venedig är kanske lite i överkant, men Amsterdams många kanaler gör staden till något speciellt. En kopp kaffe vid kanalen eller en åktur på vattencykel är de bästa sätt att uppleva den delen av staden på.
Rembrandtmuseet (Amsterdam)
Rembrandts hem i Amsterdam genom nästan 20 år är idag inrett till museum, naturligtvis med hans stora verk. Inte färre än 250 av hans målningar kan ses i detta trevåningshus, som uppfördes på 1600-talet. Rembrandts eget arbete blir satt i perspektiv av hans studerandes verk, som också finns utställda på muséet.
Rikjsmuseum (Amsterdam)
Rikjsmuseum i Amsterdam är Hollands största museum och innehar verk av alla Hollands stora målare, inte minst från guldåldern. Muséet har varit öppet för offentligheten sedan 1885. I samlingen ingår bland annat målningar, keramik och kakel ända från 1400-talet.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.