Billiga flygresor till Holland

Billiga flygresor till Holland

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Holland

Från Stockholm

Från Göteborg

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Billiga flygresor till Amsterdam

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
28. feb 7. mar
ARN
AMS
AMS
ARN
SAS 1 stopp
SAS Direkt
Från kr. 1 202:- Välj
30. apr 3. maj
ARN
AMS
AMS
ARN
SAS Direkt
Norwegian Direkt
Från kr. 1 231:- Välj
12. feb 19. feb
ARN
AMS
AMS
ARN
SAS Direkt
SAS Direkt
Från kr. 1 283:- Välj
15. mar 19. mar
ARN
AMS
AMS
ARN
SAS Direkt
SAS Direkt
Från kr. 1 317:- Välj
14. apr 17. apr
ARN
AMS
AMS
ARN
Norwegian 1 stopp
Norwegian Direkt
Från kr. 1 326:- Välj
Bedöm resmål (168 omdömen)
4.5

Holland

Holland är känt för mycket, och bjuder också på många olika upplevelser. Du kan bland annat se gigantiska fält med tulpaner, träskor i långa rader, internationellt erkända verk från berömda konstnärer, magiska trick från några av världens bästa fotbollsspelare och mycket mer.

Hollands största stad, Amsterdam, är nog mest känd för sina kanaler, och det kan varmt rekommenderas antingen att ta en båttur runt i kanalerna, promenera längs dem eller göra det som många Amsterdambor gör: cykla.

Konstnärerna

Bland Hollands stora och erkända konstnärer är de största kanske Rembrandt och van Gogh, och du finner några av deras mest berömda verk på museerna i Holland. Rembrandts kanske mest kända verk är Nattvakten (’de Nachtwacht’) och finns på Hollands Nationalmuseum ”Rijksmuseum”. Van Gogh har sitt eget museum, där du bland annat kan se hans självporträtt. När du ändå är i gång med att besöka museer kan det också vara en god idé att besöka Anne Franks hus. Det är en gripande upplevelse att besöka huset där den lilla flickan Anne Frank skrev sin dagbok under Andra Världskriget.

Upplevelser i Holland

Holländarna är ett festglatt folk, och varje årstid bjuder på sina egna möjligheter för att uppleva holländarna festa. Om våren är det blommor som är i fokus i åtskilliga blomsterparader, och om sommaren arrangeras olika festivaler med dans och musik. Hösten bjuder på mycket kulturevenemang och om vintern är det bland annat julmarknader som är i fokus. Den största festen är emellertid Konungens födelsedag, som går av stapeln den 26:e april varje år – och hela Holland kläs i orange.

Holland för barnen

Du kan lugnt ta med barnen till Holland, då det finns massor att göra för barn. Holland har flera djurparker och nöjesparker, och nästan alla museer har också något för barnen. Hollands stränder är också perfekta resmål för barnfamiljer.

Holländsk fotboll och fotbollsfans

Precis som oss svenskar så är holländarna också otroligt stolta över sitt landslag i fotboll, och det har de också all anledning att vara. Holland har genom årtionden haft rykte om sig som ett land som sätter fotbollen högt, och landet har bland annat producerat spelare som Johan Cruyff, Marco van Basten och Ruud van Nistelrooy.

Lyckligtvis är det relativt billigt att flyga till Amsterdam från Sverige, och du kan söka efter billiga flygbiljetter till Amsterdam i sökfältet här på sidan. Starta din sökning och på några sekunder får du priser på flygbiljetter från många olika webbplatser.

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Holland: Köpenhamn till Amsterdam, Schiphol 10. mars till 12. mars från kr 717:-

Mest populära flygplatserna i Holland

Populära resmål i Norra Europa

Hitta resan till Holland här

Hitta inspiration till Holland här