Sydneys silhuett med en berömd bågbro och speglingar i vattnet.

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Sydney.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Flygresor från Stockholm Arlanda till Sydney

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
30. jul 6. aug
ARN
SYD
SYD
ARN
Thai Airways 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 13 558:- Välj
25. dec 16. jan
ARN
SYD
SYD
ARN
Turkish Airlines 2 stopp
Turkish Airlines 2 stopp
Från kr. 14 316:- Välj

Från Arlanda till Sydney

En mil från Sydney ligger Sydney Airport, den största flygplatsen i Australien. Här landar och avgår flest av Australiens flyg och flygplatsen är känd för många och bra matställen.

Den största anledningen att flyga till Sydney, om man inte mellanlandar för att flyga vidare, är att besöka Sydney. Sydney ligger i sydöstra Australien och är den mest populära av Australiens många storstäder. Sydney sägs vara en hamnstad, och det är ingen hemlighet att hamnen också är en av stadens stora sevärdheter. Vill du se hamnen ordentligt är det lättaste nästan att hoppa på en av många turistbåtar, som kör turer runt omkring. På så sätt får du möjlighet att se betydligt mer än vad du kan från land. När du är i hamnen, ska du även passa på att uppleva Harbour Bridge, som också är väldigt omtalad.

Upplev Sydneys operahus

Hamnen är inte den enda sevärdheten i Sydney. Mest känt är trots allt Sydney Opera House, deras operahus. Operahuset är designat av den danska arkitekten Jørn Utzon, och öppnade så som det ser ut idag i 1973. Att bygga Sydney Opera House tog både längre tid och var dyrare än man hade planerat, men när resultatet äntligen stod färdigt blev det populärt och omtalat.

Innan du hoppar på flyget till Sydney kan det vara en bra idé att undersöka vad väderleksrapporten säger. När vi har sommar i Sverige, är det nämligen vinter i Sydney, och på samma sätt är deras varmaste period samtidigt som vår kallaste period. Under Sydneys sommarmånader, som ligger i december, januari och februari, är det omkring 25 grader. På riktigt varma dagar kan temperaturerna närma sig 40 grader. I juni till augusti, Sydneys vinter, är det inte direkt kallt, men mera kyligt. Medeltemperaturen i juli är 17 grader.

Boka dina flygbiljetter till Sydney från Arlanda redan idag.