Sydneys silhuett med en berömd bågbro och speglingar i vattnet.

Billiga flygbiljetter till Sydney

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Sydney

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
30. maj 6. jun
ARN
SYD
SYD
ARN
Turkish Airlines 2 stopp
Turkish Airlines 2 stopp
Från kr. 12 324:- Välj
11. aug 24. aug
ARN
SYD
SYD
ARN
Thai Airways 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 13 536:- Välj

Hitta en billig flygbiljett till Sydney

Sydney är Australiens största, äldsta och mest kosmopolitiska stad. Staden anses vara en av världens vackraste och mest gästvänliga städer att besöka. Staden är rik på både historia, natur, kultur och design. Dess närhet till kusten och de vackra sandstränderna gör också att många surfare och badsugna besökare lockas hit.

Gå inte miste om att fynda dina billiga flygbiljetter till Sydney!

Sydneys skyline är gigantisk och otroligt vacker. Sydney är hem till Operahuset och Harbour Bridge, två av de mest välkända arkitektoniska verken på hela planeten. På operahuset kan man uppleva både opera, Sydneys symfoniorkester och flera välkända teaterföreställningar.

Sydney har flera vackra viktorianska byggnader, som Sydney Town Hall och Queen Victoria Building. En av stadens mest kända skyskrapor är Sydney Tower. Denna byggnad utgör den högsta i Sydney, och dess torn innehar en fantastisk restaurang med utsikt över staden.

Unik mix av aktiviteter i Sydney

Är man mer av den äventyrlige och sportige typen ska man inte missa att testa på vågsurfing på någon av stadens stränder. De största stränderna, Bondi beach och Manly, erbjuder bra surfskolor och uthyrning av utrustning för billiga priser.

Du kan också välja att ta en dagstur och besöka någon av Harbour-öarna med färja eller båttaxi.

Gör gärna ett besök i den botaniska trädgården, Royal Botanic Gardens. Medan du är i området ska du inte missa att besöka Mrs Macquarie stol, och ta en vykortsbild med utsikt över Sydney Harbour Bridge och Operahuset.

Stadens bästa uteliv finner du kring Oxford Street och Darling Harbour. Här flockas både ung som gammal för att ta Hitta en billig flygbiljett till Sydney

Sydney är en förtjusande stad, vackert belägen ut mot Stilla havet med ett magnifikt hamninlopp. Besök Sydney, där du kan uppleva allt från A till Z. Du kan uppleva storstadens gator, men om du föredrar något mer avkopplande, så erbjuds stränderna. Eller varför inte bara uppleva båda? Skynda dig att köpa dina billiga flygbiljetter och kom iväg från kylan i Sverige.

I Sydney hittar du det mest besökta operahuset i världen, nämligen Sydney Opera House. Operahuset ritades av den danske arkitekten Jørn Utzon, så om du har ett intresse för dansk arkitektur, är Sydney rätt plats att besöka.

Många svenskar börjar sin resa i Australien i Sydney. Många människor kallar Sydney världens vackraste storstad, och för många är denna stad en positiv överraskning.

Vad bör man absolut se i Sydney?

Sydney Opera House är ett måste! Opera Huset har en riktigt trevlig placering på Bennelong Point vid Sydneys hamn. Det sägs att inspirationen till detta vackra hus, är inspirerat av en skuren apelsin.

Dessutom får man inte missa, Sydney Harbour Bridge. Denna vackra bron invigdes år 1932, och förbinder centrala Sydney med den norra delen av staden. Tillsammans med operahuset är bron med och skapar en fantastisk utsikt över Sydneys hamnområde.

Sydney är inte bara en stad med en guidad visning av Operahuset och en promenad över Harbour Bridge. Nej, det är mer än en guidad tur. Här är några möjligheter för alternativa upplevelser du kan få i Sydney.

– Snorkling i Gordon´s Bay

– Upplev kräftracing (Sydneys motsvarighet på afterski)

– Morgonsimtur på Bront Beach

Så vad väntar du på, är du mer för alternativa upplevelser eller guidade turer? Du kan uppleva allt i vackra Sydney. På Travelmarket hittar du flygbiljetter till Sydney från många olika företag. Sök, och vi finner det billigaste priset till dig.
del av stadens rika uteliv. Här finns en bra blandning av både restauranger, pubar och nattklubbar. I innerstaden finns det goda möjligheter till att vara med om livemusik-spelningar.

Sydney är ett sant nöje att utforska och har något för alla smaker! Köp dina billiga flygbiljetter redan idag för att vara med om en minnesvärd semesterupplevelse!

Populära flygplatser med avresa till Sydney

Populära resmål i Australien och Stilla Havet