Billiga flygbiljetter från Arlanda till Kokkola/Pietarsaari.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Arlanda till Kokkola/Pietarsaari

Kokkola är en liten ort som ligger i Mellersta Österbotten i Finland, med ca 36000 invånare. Detta är en officiellt tvåspråkig stad där de flesta talar både finska och svenska. Det svenska namnet på orten är Karleby, och är den största orten i regionen. Orten grundades år 1620 och under 1800-talet hade den en av de största handelsflottorna i Finland.

Boka din nästa resa till Kokkola-Pietarsaari och upplev denna pittoreska finsk/svenska by.

Neristan- Kokkolas charmigaste del

Den absolut charmigaste delen av Kokkola är gamla stan, Neristan. Här kan besökare fascineras av de gamla trähusen och dess intressanta arkitektur. Alla hus är byggda av trä, och de flesta med anor från den 1800 och 1900-talen. Många har återställts vackert, men en del är i sin ursprungliga form vilket bidrar till områdets charm. Här kan man strosa runt, eller bara sitta på ett av de mysiga caféerna.

Kokkola- Flera unika museum

Naturmuseet Kieppi rekommenderas för barnfamiljen då här finns en spännande samling av mineraler och olika uppstoppade djur.

Man bör inte heller missa att besöka K.H Renlund museet som innehåller en intressant finsk konstutställning från slutet av 1900-talet. Själva byggnaden är ett renoverat hus som tillhörde en av ortens bourgeoisie på 1900-talet.

Brandmuseet är ett spännande museum som drivs av frivilliga brandmän från Kokkola. Museet har olika föremål från 1800-talet till 1990-talet, och brukar vara särskilt uppskattat bland barn.

Pietarsaari flygplats- Kokkola

Pietarsaari flygplats är det närmaste till Kokkola, belägen ca 20 km från dess centrum. Har du tid över före din avgång så har du ett trevligt café på flygplatsen där du kan avnjuta en god kopp kaffe. Här säljs också goda delikatesser och tilltugg. Ett extra plus är att Finavia erbjuder alla resenärer gratis Wi-Fi.

Gå inte miste om chansen till att få upptäcka Kokkola. Boka dina billiga flygbiljetter från Arlanda redan idag!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.