Imponerende Finland

Billiga flygbiljetter till Finland

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Finland

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.

Upplev norrsken - semestra i Finland

Finland ligger i norra Europa och gränsar till Ryssland i öster, Norge i norr och Sverige i väster. Finland är en modern välfärdsstat med välplanerade städer. I landets nordligaste del kan det berömda norrskenet ses på vintern, och midnattsolen på sommaren. Finländarna hävdar också att det mytomspunna berget Korvatunturi, är Jultomtens hem. Finländare älskar att åka till sina stugor under sommarmånaderna och njuta av alla typer av avkopplande fritidssysselsättningar som bastu, bad, fiske och grillning.

Res till Finland för att upptäcka dess vackra natur och spännande kultur. Boka dina billiga flygbiljetter redan idag!

Att få uppleva ett riktigt norrsken är ett minne för livet. Detta mystiska naturfenomen kan man få bevittna i Finland. Det bästa stället att hitta dem är om vintern i landets norra delar. Skidorten Saariselkä är särskilt populär om man vill kombinera upplevelsen med grym skidåkning.
I norr finns också det område som kallas för finska Lappland. Detta gigantiska område är välbesökt bland skidåkare och många av Lapplands orter erbjuder möjligheter till att få prova på husky, renskådning och skoteråkning.

Rovaniemi - Jultomtens hem i Finland

Rovaniemi räknas som själva huvudstaden i Lappland, belägen på norra polcirkeln. Denna stad är fylld av liv, och är ett måste att uppleva. Här finns hela åtta årstider, och de alla bjuder på massor av spännande aktiviteter. Under vintermånaderna lämpar det sig att köra snöskoter eller skridskoåkning. Sommaren bjuder på möjligheter till att uppleva en romantisk kryssning med älvbåt, och man kan även göra en guidad tur i fjällen för att uppleva det bästa av det lappländska exotiska landskapet.

Rovaniemi är dessutom känt som Jultomtens hemstad. Här kan man som besökare få se Jultomtens huvudkontor, gå i nisseskola eller se på sprakande tomeshower året runt.

Åk till gymytliga Finland och var med om ditt livs semester. Köp dina billiga flygbiljetter redan idag!

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Finland: Stockholm Arlanda till Helsinki 10. augusti till 28. augusti från kr 358:-

Bedöm resmål
4,6
(185 omdömen)

Mest populära flygplatserna i Finland

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.