Imponerende Finland

Billiga flygbiljetter till Finland

Avresa från
Destination
Utresa
Hemresa
Resetyp: Retur
Biljettyp: Ekonomi
Flera avreseplatser
Vi jämför flygpriser från... ... och många, många fler.
Bedöm resmål

Upplev norrsken - semestra i Finland

Finland ligger i norra Europa och gränsar till Ryssland i öster, Norge i norr och Sverige i väster. Finland är en modern välfärdsstat med välplanerade städer. I landets nordligaste del kan det berömda norrskenet ses på vintern, och midnattsolen på sommaren. Finländarna hävdar också att det mytomspunna berget Korvatunturi, är Jultomtens hem. Finländare älskar att åka till sina stugor under sommarmånaderna och njuta av alla typer av avkopplande fritidssysselsättningar som bastu, bad, fiske och grillning.

Res till Finland för att upptäcka dess vackra natur och spännande kultur. Boka dina billiga flygbiljetter redan idag!

Att få uppleva ett riktigt norrsken är ett minne för livet. Detta mystiska naturfenomen kan man få bevittna i Finland. Det bästa stället att hitta dem är om vintern i landets norra delar. Skidorten Saariselkä är särskilt populär om man vill kombinera upplevelsen med grym skidåkning. I norr finns också det område som kallas för finska Lappland. Detta gigantiska område är välbesökt bland skidåkare och många av Lapplands orter erbjuder möjligheter till att få prova på husky, renskådning och skoteråkning.

Rovaniemi - Jultomtens hem i Finland
Rovaniemi räknas som själva huvudstaden i Lappland, belägen på norra polcirkeln. Denna stad är fylld av liv, och är ett måste att uppleva. Här finns hela åtta årstider, och de alla bjuder på massor av spännande aktiviteter. Under vintermånaderna lämpar det sig att köra snöskoter eller skridskoåkning. Sommaren bjuder på möjligheter till att uppleva en romantisk kryssning med älvbåt, och man kan även göra en guidad tur i fjällen för att uppleva det bästa av det lappländska exotiska landskapet.

Rovaniemi är dessutom känt som Jultomtens hemstad. Här kan man som besökare få se Jultomtens huvudkontor, gå i nisseskola eller se på sprakande tomeshower året runt.

Åk till gymytliga Finland och var med om ditt livs semester. Köp dina billiga flygbiljetter redan idag!

Mest populära flygplatserna i Finland

Hitta resan till Finland här

Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK