Covid-19 - UD:s reseinformation
Flybilletter til Sulaymaniyah International Airport

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Sulaymaniyah.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Arlanda till Sulaymaniyah

Sulaymaniyah är en stad i irakiska Kurdistan, som grundades år 1784 av den kurdiske prinsen Ibrahim Pasha Baban. Enligt irakiska standards, så räknas staden som en mycket ung stad. Detta är Kurdistans kulturhuvudstad, och den utgör en viktig roll i hela den kurdiska regionen. Lokalbefolkningen är känd för att vara öppna och toleranta mot turister.

Intressanta aktiviteter i Sulaymaniyah

Sulaymaniya är en vacker stad som omgivs av flera magnifika berg. Vill du se hisnande vyer över staden så rekommenderas det att besöka bergen Goiza eller Piramagrun.

Stadens hjärta, och ett måste för varje besökare är att uppleva den gamla staden. Denna stadsdel domineras av en stor öppen basar som upptar flera kvarter. På denna livliga och färgstarka marknad kan du fynda spännande matvaror, kryddor, kläder och handgjorda smycken. I mitten av basaren finns en stor moské, som är öppen för besökare. I samma område finner du också flera lokala och familjeägda restauranger som serverar god och billig mat.

För den som är intresserad av landets historia, rekommenderas ett besök på något av stadens två populära museer. Den första heter Amna Suraka, och är ett museum om krigsförbrytelserna. Denna byggnad har används av Saddam Hussein för att tortera kurder. Detta museum är väldigt intressant att besöka, och museets guider är kunniga och talar mycket bra engelska.

Slemani Museum, har en intressant utställning av arkeologiska föremål, och en del går att spåra 100.000 år tillbaka i tiden. Detta räknas som Iraks viktigaste museum. Entrén är fri till båda museerna.

Sulaymaniyah Internationella flygplats

Sulaymaniyah Internationella flygplats ligger ca 15 km utanför stadens centrum. Det är en modern flygplats med många faciliteter, och med bra kommunikationer in till centrum. Det snabbaste och smidigaste sättet är att ta taxi.

Boka dina billiga flygbiljetter från Arlanda till Sulaymaniyah-internationella-flygplats Irak, redan idag!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.