Covid-19 - UD:s reseinformation
Flybilletter til Sulaymaniyah International Airport

Billiga flygbiljetter från Köpenhamn till Sulaymaniyah.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Köpenhamn till Sulaymaniyah

Sulaymaniyah är en stad belägen i irakiska Kurdistan i Irak. Den blev grundlagd år 1784 av den kuridiske fursten Ibrahim Pasha Baban. Sedan dess har staden varit irakiska Kurdistans kulturhuvudstad, och hem till både filosofer, konstnärer och författare. Det är en säker stad att turista i, och staden bjuder på många intressanta sevärdheter.

Vackra parker i Sulaymaniyah

Sulaymaniyah har två välkända parker som inte bör missas under ditt besök. Den första parken ligger bredvid universitetet Sulaymaniyah University. Denna park omges av små kaféer där man kan få sig en god kopp te. Parkens allé innehar flera vackra stenskulpturer av viktiga historiska personer.

Azadi park är Sulaymaniyahs svar på New Yorks Central park. Azadi parken är enorm, och här finns stora öppna ytor, lekplatser för barnen, olivlundar och konstgjorda sjöar. I parken finns också en gigantisk mast med den kurdiska flaggan och flera andra intressanta monument.

Sulaymaniyah - stora moskén

När du besöker basaren, stadens livliga marknad, ska du inte heller missa dess stora moské. Denna byggnad är ett arkitektoniskt mästerverk, och moskén är öppen för besökare.

Hotell i Sulaymaniyah

Ett av stans bästa hotell är utan tvekan Grand Millennium Sulaimani Hotel. Detta ett ny spektakulär 5-stjärnig resort, med en roterande tak-restaurang. Detta hotell har en ganska hög prisklass, men vill man lyxa till det så ska man utan tvekan välja detta. Hotellet är känt för dess goda bemötande av gäster, deras spa-anläggning och dess restaurang med utsikt över staden.

Sulaymaniyah internationella flygplats ligger 15 kilometer utanför stadens kärna. Flygplatsen är modernt utrustad och innehar många bra faciliteter. Du finner flera butiker som är lämpliga för shopping, och trevliga caféer där man kan få sig en god kopp kaffe. Flygplatsen har även en moské och VIP-lounge.

Boka din nästa resa från Köpenhamn till Sulaymaniyah-internationella flygplats Irak, för att ta del av detta erbjudande!

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.