Billiga flygbiljetter från Arlanda till Sundsvall (Timrå).

Billiga flygbiljetter från Arlanda till Sundsvall (Timrå).

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Arlanda till Sundsvall (Timrå)

Sundsvall är en stad i landskapet Medelpad, och räknas som Sveriges 21:a befolkningsmässigt största stad. Staden är belägen vid kusten i ett bergigt område, och har mycket att erbjuda för besökaren.

Golfa i Sundsvall

En populär aktivitet bland stadens lokalbor är att sepla golf. För den bästa golfupplevelsen så rekommenderas det att besöka Sundsvall Golfklubb. Här får man spela på historiska marker med flera fornlämningar och gravfält från 300-1050 e.Kr.

Golfklubben är belägen vid Ljungan, ca 15 km söder om Sundsvall. Klubben invigdes av Prins Bertil år 1953, och bjuder än idag på en fantastisk upplevelse för golfaren. Här finns både ett mysigt klubbhus, golf-butik och en trevlig restaurang.

Sundsvall – upplev skärgårdskryssning

Sundsvall har en egen nöjeskryssning, M/S Medvind. Denna kryssning bjuder besökaren på en 3,5 timmars lång tur i den vackra skärgården. Uppe på båtens soldäck finns en restaurang med panoramafönster som går att öppna. Det serveras en underbar skärgårdsbuffé. Denna tur tar dig med på en förstklassig resa med många trevliga utsikter.

Shower på Wallmans – Sundsvall

Vill du vara med om en fartfylld och glittrig show ska du inte missa att boka biljetter på Wallmans. Restaurang Oscar Matsal och Bar har ett samarbete med klassiska Wallmans under hela hösten och vintern. Denna show bjuder på en helafton med läcker mat och underhållning i vackra lokaler.

Gör gärna ett besök på något av stadens museer uppe på ”Norra Stadsberget”. Här finns också ett trevligt rekreationsområde som utlovar en fantastisk utsikt över Sundsvall.

Sundsvall Timrå flygplats

Flygplatsen Sundsvall-Timrå, ligger 21 km norr om Sundsvall. Det finns dagliga inrikesflyg från både Stockholm, Göteborg och Luleå. Flygplatsen har bra kommunikationer in till Sundsvall, och med flygbussen är du i centrum på ca 45 min.

Boka dina billiga flygbiljetter från Arlanda till Sundsvall Timrå flygplats, redan idag!

Populära flygplatser med avresa till Sundsvall (Timrå)