Billiga flygbiljetter från Arlanda till New York.

Billiga flygbiljetter från Arlanda till New York.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Flygresor från Stockholm Arlanda till New York

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.

Från Arlanda till New York

New York, även kallad ”The Big Apple” är den folkrikaste staden i USA. Den ligger vid mynningen av Hudsonfloden och har en befolkning på cirka 8,2 miljoner människor. I denna stad finner man ett par av världens mest välkända statyer och monument i världen. New York City är en världsstad med ett starkt globalt inflytande, och ett centrum för media, kultur, mat, mode och konst. Staden har en av de största skylines på jorden. Åk till New York och bli fascinerad av allt som finns att upptäcka här!

Sevärdheter i New York

Frihetsgudinnan är ett av New York´s landsmärken, och denna staty symboliserar både politisk frihet och demokrati. Statyn har sedan år 1886 hälsat besökare välkomna till New York. Denna fantastiska staty var en gåva från Frankrike och är idag ett minne av den amerikanska revolutionen. Vill du se statyn från nära håll så kan du ta en gratis båttur till Staten Island. Båten passerar Frihetsgudinnan. Vill man besöka Liberty Island så måste man köpa biljetter för detta, man bör göra det i förväg om man vill slippa köer.

Central Park utgör en central punkt på Manhattan, och den sträcker sig från från 5th till 8th Avenue. Parken bjuder på flera attraktioner och aktiviteter både för vinter-och sommarsäsong. För barnen så är Central Park Zoo och Barnens Zoo ett bra alternativ. Här man kan se både lejon, apor, och isbjörnar. På Barnens Zoo får barnen klappa getter, kor och andra djur.

NYC är koden för alla flygplatser i New York City, och staden har otroliga förbindelser med flygningar från nästan varje hörn av världen. New York har tre stora flygplatser och flera små som tjänar regionen. John F. Kennedys Internationella Flygplats och Newark Liberty är två stora internationella flygplatser, medan LaGuardia flygplats är inrikes- flygplatsen.

Gå inte miste om att få resa billigt till New York! Du bokar dina flygbiljetter från Arlanda till New York.

Hitta resan till New York här

Läs mer på vår blogg