New York

Hotell i New York

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Bo billigt i The Big Apple

Jämför hotellpriser - Klicka här

New York är en hektisk och kosmopolitisk stad belägen i nordöstra USA, och staden är uppdelad i fem olika områden som du säkert känner igen; Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens och Staten Island. Med så många olika attraktioner och sevärdheter, och historiskt intressanta platser, är New York både ett favoritresmål och en dröm för många.

Tack vare sin storlek finns också fina möjligheter att hitta billiga hotell i New York, vilket naturligvis kan vara den där sista ingrediensen som gör det möjligt att få drömmen att gå i uppfyllelse.

Bronx
Bronx anses ofta vara hem till hiphopen och bjuder på en värld av intressanta upplevelser och sevärdheter som saknar motstycke i världen. Här finns bland annat det moderna Bronx Museum of the Arts, familjevänliga Bronx Zoo, en hel kvadratkilometer fylld med New Yorks botaniska trädgårdar och den majestätiska och knappt 500 hektar stora Van Cortlandt Park.

Brooklyn
Det moderna Brooklyn är en stadsdel man är tvungen att besöka för att fullt ut värdesätta den och uppskatta den. Med det världsberömda Brooklyn Academy of Music, hypermoderna Barclays Centre, kyrkogården Green-Wood och ikoniska Brooklyn Bridge, finns här oändligt med möjligheter och sevärdheter att spendera tid på. Brooklyn Heights, Brooklyn Botanical Garden, och Prospect Park är andra sevärdheter som resenärer oavsett ålder brukar sätta högt upp på att-göra-listan.

Manhattan
Manhattan fyller raskt tankarna hos de flesta när man säger New York, och här finns fler ikoniska landmärken än de flesta kan räkna till – och många av dem känner de flesta igen både från film och från tv-nyheter. Från vackra Central Park till det svindlande höga Empire State Building och vidare till den överväldigande Grand Central Terminal – i New York finns mer att se än du troligtvis har tid och ork till. Bli inte avskräckt från att besöka Manhattan, även om du reser med begränsad budget. Det är förvisso sant att man får leta lite extra efter billiga hotell i New York, men om man lägger lite tid och kraft på att söka, så går det faktiskt att finna boenden som ger riktigt bra valuta för pengarna.

Queens
Den mest internationella och mångfaldiga av New Yorks stadsdelar är tveklöst Queens, bland annat känd för Queens Theatre, konstnärliga Socrates Sculpture Park och utomhusattraktionen Bohemian Hall & Beer Garden, där du kan äta dig mätt på exotiska delikatesser från Östeuropa, medan du njuter tematisk underhållning i världsklass.

Staten Island
Staten Island tillhör ett av New Yorks mest populära resmål för barnfamiljer, inklusive familjer som reser med riktigt små barn. Här finner du charmiga Staten Island Zoo, historiskt intressanta Fort Wadsworth, och det interaktiva Staten Island Children's Museum, som bara väntar på att utforskas.

Billiga hotell i New York
Glöm allt om att betala hundratals dollar per natt för övernattning i The Big Apple - precis oavsett vilken stadsdel du beslutat dig för att besöka, så är det faktiskt möjligt att hitta ett billigt hotell i New York, och de tusentals budgetresenärer som varje år besöker staden är levande bevis på att det faktiskt går att resa till New York med begränsade resurser i plånboken.

Du hittar enkelt billiga hotell i New York via vår sökmotor överst på sidan. Den söker igenom alla de stora bokningsportalerna och finner de billigaste hotellen i New York till dig.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.