Billiga flygbiljetter från Bangkok  till Trat Airport.

Billiga flygbiljetter från Bangkok till Trat Airport.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Bangkok till Trat Airport

Inte så långt från gränsen till Kambodja ligger Thailands östligaste provins Trat, 315 km från Bangkok. En bergskedja delar de två länderna från varandra och såväl regionen här som den största staden i regionen heter Trat. Många flyger till Trat för att uppleva landskapet i regionen, och ännu fler fortsätter vidare till Ko Chang, en populär ö i regionen.

Sola och bada på Ko Chang

Ko Chang är Thailands andra största ö och den största i östra Thailand. Här bor bara 5000 invånare fast, och till skillnad från många andra ställen i Thailand är det lite mindre turister här, även om antalet ökar de senaste tio åren. Hit kan du komma för att sola, bada och koppla av. Ko Chang består till en stor del av långa vita stränder, så det finns stora möjligheter att hitta en ostörd plats. Vill du hellre ha lite action på din resa, kan du utforska djungeln, dyka eller snorkla. Oavsett vilket alternativ du väljer finns det många roliga möjligheter.

Vill du inte åka vidare till Ko Chang har Trat mycket annat att bjuda på. I staden Trat hittar du livliga matmarknader, bra shoppingmöjligheter och färgglada fasader. Klimatet här är ungefär det samma som i Bangkok.

Det lättaste sättet att ta sig till Trat är att flyga. Det tar exakt en timme att flyga till Trat från Bangkok och det avgår flera flyg varje dag. Trat Airport byggdes 2002 och när man byggde flygplatsen var det med hänsyn till lokalbefolkningen i området. Det är Bangkok Airways som har byggt flygplatsen, och de har lagt vikt på att den passar in i kulturen och området som man valt att bygga i.

Trat Airport lever upp till den högsta säkerhetsstandarden som finns i världen, och gör resorna till östra Asien lättare, eftersom det plötsligt har kommit ett alternativ till utöver Bangkok. Du kan hitta billiga flygbiljetter till Trat Airport direkt från Bangkok.

Hitta resan till Trat Airport här

Läs mer på vår blogg