Charterresor  till Thailand

Charterresor till Thailand

Billiga resor till Thailand

Från Stockholm

Från Göteborg

Från Köpenhamn

Billiga resor till Thailand

Chom View
Chom View Dubbelrum - Superior Poolutsikt
Hua Hin, Thailand 9. maj från Stockholm 8 nätter
9 568:- Välj
Ibis Hua Hin
Ibis Hua Hin Dubbelrum (Dubbelsäng)
Hua Hin, Thailand 29. maj från Stockholm 8 nätter
9 591:- Välj
South Siam Hotel
South Siam Hotel Dubbelrum
Phuket, Thailand 17. mar från Stockholm 7 nätter
9 796:- Välj
Hua-Hin Grand
Hua-Hin Grand Dubbelrum - Superior
Hua Hin, Thailand 29. maj från Stockholm 8 nätter
10 137:- Välj
Palm Galleria
Palm Galleria Dubbelrum - Superior
Ban Sin Hai, Thailand 12. maj från Stockholm 8 nätter
10 171:- Välj
Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi
Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi Dubbelrum
Ao Nang, Thailand 18. mar från Stockholm 7 nätter
10 305:- Välj
The Grass Serviced Suites
The Grass Serviced Suites Svit
Pattaya, Thailand 26. mar från Köpenhamn 7 nätter
10 374:- Välj
Bella Villa Serviced Apartment
Bella Villa Serviced Apartment Rum - 2 enkelsängar
Pattaya, Thailand 29. mar från Köpenhamn 7 nätter
10 426:- Välj
Samed Thanee
Samed Thanee Dubbelrum
Thailand 26. mar från Köpenhamn 7 nätter
10 525:- Välj
Baan Karon
Baan Karon Dubbelrum
Phuket, Thailand 24. mar från Stockholm 7 nätter
10 528:- Välj
Aonang Sunset
Aonang Sunset Dubbelrum
Ao Nang, Thailand 18. mar från Stockholm 7 nätter
10 546:- Välj
Golden Sea Pattaya Hotel
Golden Sea Pattaya Hotel Superiorrum - 2 enkelsängar
Pattaya, Thailand 29. mar från Köpenhamn 7 nätter
10 551:- Välj
Red Planet Pattaya
Red Planet Pattaya Dubbelrum
Thailand 26. mar från Köpenhamn 7 nätter
10 558:- Välj
Loligo Resort Hua Hin
Loligo Resort Hua Hin Dubbelrum - De Luxe Balkong
Hua Hin, Thailand 29. maj från Stockholm 8 nätter
10 563:- Välj
G House
G House Enkelrum
Hua Hin, Thailand 26. mar från Köpenhamn 7 nätter
10 565:- Välj
Apasari Krabi
Apasari Krabi Dubbelrum
Ao Nang, Thailand 24. mar från Stockholm 7 nätter
10 570:- Välj
The Grass Serviced Suites
The Grass Serviced Suites Svit
Pattaya, Thailand 21. mar från Stockholm 7 nätter
10 572:- Välj
Sea Sand Sun
Sea Sand Sun Dubbelrum
Ban Ba Kan Pa, Thailand 21. mar från Stockholm 7 nätter
10 603:- Välj
The Serenity Hua Hin
The Serenity Hua Hin Deluxe dubbelrum (poolutsikt)
Hua Hin, Thailand 26. mar från Köpenhamn 7 nätter
10 608:- Välj
Huahin Loft
Huahin Loft Rum
Hua Hin, Thailand 26. mar från Köpenhamn 7 nätter
10 614:- Välj
Bedöm resmål (88 omdömen)
4.4

Hitta en skön chartersemester till praktfulla Thailand

Thailand är ett av orientens mest populära resmål, och det finns naturligtvis en god anledning till att det förhåller sig så. Oavsett om du föredrar att slappa på stranden, vandra i djungeln eller att uppleva den fantastiska matkulturen så kan du tillfredsställa alla sinnen med en charterresa till Thailand.

Upplev ditt eget paradis

Thailand kallas ofta för Asiens pärla, och det är ett epitet som landet verkligen förtjänar. Thailand är ett sinnenas paradis och ett av världens mest mångsidiga resmål. Med en billig charterresa till Thailand har du möjlighet för att uppleva allt från vandring genom de frodiga regnskogarna, med sina majestätiska vattenfall, till stillsamma seglatser på både stora och små floder. Bli kompis med en elefant och ge dig iväg på en ridtur, ta dykcertifikat och upplev de färgglada tropiska fiskarna på nära håll. Om du inte vill löpa linan ut och dyka, så kan du gott snorkla vid vattenytan – det råder knappast brist på vackert marint liv där heller! Om du är äventyrslysten kan du simma med lekfulla delfiner, och när du blir trött så kan du bara slappna av på en kritvit sandstrand med en drink i handen – naturligtvis till ljudet av vågornas brus och palmbladen som varsamt vajar i den ljumma havsbrisen.

Låt ditt gastronomiska sinne vakna

Få är de matälskare som inte älskar Thailand för dess kök. Oavsett budget så bjuder Thailand alltid på kulinariska läckerheter i kreativa presentationer. Du kan själv ge dig ut på jakt bland restauranger och matstånd, eller låta en erfaren guide visa dig de många gastronomiska möjligheter som landet bjuder på. En charterresa till Thailand kan vara så oändligt mycket mer än hotellens restaurangmat.

Thailands kulinariska överraskningar är en smältdegel av välsmakande rätter och inkluderar ofta soppor, ris, nudlar och någon form av curry. Även de mest kräsna av både barn och vuxna brukar bli tillfredsställda av den färgglada och kryddiga maten. Det mångsidiga Thailändska köket bjuder både på de starka chilirätterna som man ofta förknippar med Thailand, men också mycket sött, surt och salt i harmonisk balans. Denna unika kombination av smaker visar sig inte bara i huvudrätterna, utan också i de karaktäristiska desserterna, för inte att tala om överflödet av färsk, tropisk frukt. För en fördjupande inblick i det thailändska köket så kan du också prova på den thailändska kokonsten med hjälp av en matlagningskurs. Som extra bonus så återvänder du hem till Sverige och kan imponera och överraska familj och vänner med dina nyvunna kunskaper i den asiatiska kokkonsten.

Koppla av mentalt

Det är inte bara en fröjd för ögonen att uppleva skönheten i de många tempel som är generöst utspridda över Thailand. Du kommer också uppleva att tiden står stilla, och att det finns utrymme för att fokusera mer på det inre, om detta är vad du önskar. Betrakta de många lokalinvånarna som kommer till templen för att offra gåvor och bli välsignade av munkarna, eller kliv själv upp tidigt en morgon och delta i en morgonritual där du ger munkarna mat. Kanske vill du prova på en meditationskurs eller få en avslappnande massage; det gör inte något om du faller i sömn!

Varje dag är en fest

Thailand har inte fått epitetet ”leendets land” utan anledning, för som folkslag är thailändarna enormt positiva, leende och gästvänliga. Om thailändare ler så mycket på grund av de många fester och festivaler som hålls låter vi vara osagt, men Thailand har en enorm mängd festivaler och högtider spridda över året.

Några av de stora högtiderna som pågår över hela landet är Songkran i april och Loy Kratong i november. April är Thailands varmaste månad, och Songkran ger både plats till vackra ritualer, där yngre människor välsignar de äldre genom att hälla vatten över deras fötter och händer, och vilda vattenfestivaler, där ingen går säker och där alla kan riskera att bli blöta – även besökande turister!

Loy Kratong i november signalerer slutet på regnperioden, och man kan uppleva de vackra ljuslyktorna fara mot skyn, speciellt i norra Thailand, eller de flytande ljuslyktorna som placeras i sjöar, floder eller i havet för att hedra Buddhas fotspår. Traditionen kommer ursprungligen från Indien, men tillägnades Nang Noppamas, en av den tidigare Sukhothai-kungens älskarinnor, som tillverkade de flytande lanternorna av lotusblad, och därefter satte ut dem i en flod. Sätter du ut ett par flytande ljuslyktor tillsammans med din älskade, och lyktorna följer varandra, sägs det att man har funnit sin själsfrände.

Mer lokalt specifika festivaler är Phukets berömda, eller kanske beryktade, vegetariska festival, där man inte bara fokuserar på vegetarisk mat, men också på vilda (och ibland makabra) utsmyckningar. En annan populär festival är den lite mindre kända stearinljusfestivalen i Ubon Ratchathani i nordöstra Thailand, som lockar en stor publik till en parad av vackra utsmyckningar som går genom staden, och som avslutas med en skönhetstävling. Undersök gärna innan du reser vilka festivaler som pågår under den perioden du planerar att boka din charterresa till Thailand.

Sök charterresor med avresa från Danmark och Norge:
Charterrejser til Thailand | Charterreiser til Thailand

Från vilka flygplatser kan jag resa till Thailand?

Du kan resa till Thailand från följande flygplatser: Göteborg, Karlstad, Luleå (Kallax), Stockholm, Sundsvall (Härnösand), Skellefteå, Umeå, Örebro och Köpenhamn

Charterresor och billiga resor till Thailand

Charterbolag med charterresor till Thailand

  • Billiga charterresor med Airtours
  • Billiga charterresor med Allinc
  • Billiga charterresor med Escapeaway
  • Billiga charterresor med SOLFAKTOR
  • Billiga charterresor med TripX
  • Billiga charterresor med TUI
  • Billiga charterresor med Ving

Hitta resan till Thailand här

Hitta inspiration till Thailand här

Läs mer på vår blogg