Bilden föreställer en triumfbågeliknande byggnadskomplex mot en klarblå himmel.

Billiga flygbiljetter till Bryssel

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Bryssel

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
12. jul 17. jul
ARN
CRL
CRL
ARN
Ryanair Direkt
Ryanair Direkt
Från kr. 1 408:- Välj
21. jun 23. jun
ARN
BRU
BRU
ARN
Brussels Airlines Direkt
Brussels Airlines Direkt
Från kr. 1 476:- Välj
1. jul 8. jul
ARN
BRU
BRU
ARN
SAS 1 stopp
SAS 1 stopp
Från kr. 2 484:- Välj

Bryssel – hela Europas huvudstad

Du har nu chansen att uppleva Belgien och hela Europas huvudstad, Bryssel. Staden besitter just de kvaliteter som många efterfrågar, när man pratar om storstadsweekends. Det finns arkitektoniska mästerverk i varje kvarter, utsökta restauranger, viktiga politiska byggnader och flera intressanta museer. Så skynda dig att skaffa dig en billig flygbiljett hit, oavsett om du åker ensam, med din partner eller med hela familjen – Bryssel gör dig aldrig besviken.

Bryssel i Belgien och Europa
Staden Bryssel är Belgiens huvudstad och har cirka 150.000 invånare. Den är belägen i regionen med samma namn och tillhör varken Flandern eller Vallonien, den är helt sin egen. Det talas både franska, holländska och flamländska i staden, dock är franska det vanligaste. Men tack vare att att staden är säte och huvudort för det politiska arbetet i EU, så är engelska också oerhört utbrett.

Vad Bryssel kan erbjuda
De billiga flygbiljetterna tar dig till staden där de flesta av EU:s institutioner finns, inklusive kommissionen och ena halvan av parlamentet, samt hela Natos internationella sekretariat. Ta gärna en promenad runt i staden och upplev atmosfären av ett enat Europa. Kanske möter du en och annan känd politiker på din vandring, eller pröva annars att sätta dig på en bar och drick en trevlig belgisk öl tillsammans med hundratals diplomater, lobbyister och politiker.

Rent arkitektoniskt så har Bryssel otaliga mästerverk, och särskilt inom de arkitektoniska stilarna som Art nouveauen, som både överraskar och utmärker sig med olika material som glas, sten och metall – det är en väldigt unik stilart!

Om du älskar shopping, kommer Bryssel också vara en perfekt stad för dig. Den berömda Galeries Royales Saint Hubert sticker ut med sin eleganta renässansstil, med dess exklusiva butiker, utsökta restauranger och de kända författarna- Alexander Dumas och Victor Hugo som hade sin storhetstid där.

Bryssel är för hela Europa – så varför inte också för dig?

Populära resmål i Norra Europa