Billiga flygbiljetter till Brasilien

Billiga flygbiljetter till Brasilien

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Brasilien

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.
Bedöm resmål (161 omdömen)
4.6

Res till Brasilien!

Brasilien är Sydamerikas största land, och det femte största i världen. Brasilien är ett land fyllt av vackra vyer, Amazonas regnskog, färgsprakande karnevaler och magnifika stränder. Det är ett land med stor mångfald, och här finns oändligt mycket att se och uppleva. Landets kultur är rik och mångsidig och det finns flera regionala variationer. Boka dina billiga flygbiljetter redan idag för att ta del av erbjudandet!

Brasilien – Rio de Janeiro

Rio de Janeiro är världskänd för sin färgsprakande karneval, den höga jesusstatyn och dess ljuva stränder. Staden är belägen mitt mellan vackra höga berg med en regnskog som ramar in den. Här finns två berömda stränder som är ett måste för varje besökare, Copacabana och Ipanerna.
Den årliga karnevalen infaller ca. 40 dagar före påsk, och är en magisk upplevelse att vara med om. Musik och dans spelar en viktig roll i den brasilianska identiteten och i Rio kan man se olika dansstilar med allt från Samba till Capoeira.

Gillar du fotboll?

Besöker du Rio i månaderna februari, mars och april ska du absolut inte gå miste om att få se ett spännande Rio-derby. Fotboll är en stor sport i Brasilien, och brasilianarnas engagemang går ingen obemärkt. För många fotbollsfantaster är det en dröm att få uppleva en avgörande match i fotbollsarenan Maracanã.

Amazonas regnskog är en av de största regnskogarna i världen. Regionen är hem till cirka 2,5 miljoner insektsarter, över 40.000 växtarter, och har mer än 2000 olika typer av fåglar och däggdjur. Vill man besöka regnskogen gör man klokast i att göra en guidad tur under torrsäsongen. Det finns möjligheter till att se exotiska fjärilar, jaguarer, krokodiler och gigantiska anakondor.

Res till Brasilien för att uppleva en spännande fotbollsmatch, besöka Rio de Janeiro eller bege dig ut i djungeln för att upptäcka exotisk djur och natur. Boka dina billiga flygbiljetter till Brasilien redan idag!

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Brasilien: Stockholm Arlanda till Rio de Janeiro International 3. februari till 23. februari från kr 6 426:-

Mest populära flygplatserna i Brasilien

Populära resmål i Sydamerika

Hitta resan till Brasilien här

Hitta inspiration till Brasilien här