Flyv til festlige Brasilien

Billiga flygbiljetter till Brasilien

Avresa från
Destination
Utresa
Hemresa
Resetyp: Retur
Biljettyp: Ekonomi
Flera avreseplatser
Vi jämför flygpriser från... ... och många, många fler.
Bedöm resmål

Res till Brasilien!

Brasilien är Sydamerikas största land, och det femte största i världen. Brasilien är ett land fyllt av vackra vyer, Amazonas regnskog, färgsprakande karnevaler och magnifika stränder. Det är ett land med stor mångfald, och här finns oändligt mycket att se och uppleva. Landets kultur är rik och mångsidig och det finns flera regionala variationer. Boka dina billiga flygbiljetter redan idag för att ta del av erbjudandet!

Brasilien - Rio de Janeiro
Rio de Janeiro är världskänd för sin färgsprakande karneval, den höga jesusstatyn och dess ljuva stränder. Staden är belägen mitt mellan vackra höga berg med en regnskog som ramar in den. Här finns två berömda stränder som är ett måste för varje besökare, Copacabana och Ipanerna. Den årliga karnevalen infaller ca. 40 dagar före påsk, och är en magisk upplevelse att vara med om. Musik och dans spelar en viktig roll i den brasilianska identiteten och i Rio kan man se olika dansstilar med allt från Samba till Capoeira.

Gillar du fotboll?
Besöker du Rio i månaderna februari, mars och april ska du absolut inte gå miste om att få se ett spännande Rio-derby. Fotboll är en stor sport i Brasilien, och brasilianarnas engagemang går ingen obemärkt. För många fotbollsfantaster är det en dröm att få uppleva en avgörande match i fotbollsarenan Maracanã.

Amazonas regnskog är en av de största regnskogarna i världen. Regionen är hem till cirka 2,5 miljoner insektsarter, över 40.000 växtarter, och har mer än 2000 olika typer av fåglar och däggdjur. Vill man besöka regnskogen gör man klokast i att göra en guidad tur under torrsäsongen. Det finns möjligheter till att se exotiska fjärilar, jaguarer, krokodiler och gigantiska anakondor.

Res till Brasilien för att uppleva en spännande fotbollsmatch, besöka Rio de Janeiro eller bege dig ut i djungeln för att upptäcka exotisk djur och natur. Boka dina billiga flygbiljetter till Brasilien redan idag!

Mest populära flygplatserna i Brasilien

Hitta resan till Brasilien här

Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK