Den stora Kristusstatyn i solnedgången med vackra färger och silhuetter av bergskedjor.

Billiga flygbiljetter till Rio de Janeiro

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Rio de Janeiro – Alla känner till staden med berömda stränder som Copacabana och Ipanema. Med världens största och mest kända karneval. Med den stora Kristusstatyn. Planerar du en resa till Sydamerika; börja då din sökning efter billiga flygbiljetter till Rio just här.

Billiga flygresor till Rio de Janeiro

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
27. nov 31. mar
ARN
SDU
GIG
ARN
Turkish Airlines 2 stopp
Azul Brazilian Airlines Turkish Airlines 2 stopp
Från kr. 8 663:- Välj
5. aug 23. aug
GOT
SDU
GIG
GOT
Turkish Airlines 2 stopp
Turkish Airlines 2 stopp
Från kr. 10 431:- Välj

Billiga flygbiljetter till Rio de Janeiro

Brasilianska Rio de Janeiro lockar turister med ett överflöd av olika upplevelser utifrån stadens vackra och nästan mytomspunna stränder.

Stränderna
Oavsett om det är tekniska fotbollsgodbitar från nästa Pelé, Zico eller Kaká, eller små nästan obefintliga bikinis på kropparna av välformade, bruna sydamerikanska kvinnor, eller något helt annat du föreställer dig när du tänker på stränderna vid Rio de Janeiro, är en sak helt säker: Stränderna i den sydamerikanska metropolen lockar besökare från hela världen.

Strandernas musik
Det var João Gilberto och Stan Getz som först skapade en världshit med en sång om Rio de Janeiros stränder. Bossanovasången och melodin ”The girl from Ipanema” blev en stor hit i mitten av 60-talet och är idag en av de mest inspelade sångerna någonsin. På 70-talet var det Barry Manilows tur att få oss alla att vilja köpa billiga flygbiljetter till Rio de Janeiro med sången ”Copacabana” – sången om Lola.

Samba, fotboll och karneval
Det är allmänt erkänt att det brasilianska fotbollslandslaget är bland de lag i världen som spelar den mest underhållande och tekniskt grundade fotbollen – och har stor framgång med det. Det sägs att de brasilianska fotbollsspelarna får denna fantastiska teknik genom att spela barfota på stränderna vid Rio de Janeiro och resten av Brasilien, så varför inte själv åka till Rio och försöka vara med?

En annan sak som det brasilianska laget är känt för, är de fantastiska fansen, som tar med sig samban från Rios stora karneval in på stadion och på så sätt skapar en fantastisk stämning. Karnevalet, som kanske är världens största fest, hålls varje år i Rio med mer än 2 miljoner sambaklädda människor som festar loss på Rios gator och i den stora Sambadromo.

Kristusstatyn
En artikel om Rio är inte komplett utan att nämna den stora Kristusstatyn, som står på Corcovadoberget och blickar ut över Rio.

Har du blivit frestad att resa till Rio, kan du söka efter flygbiljetter här på sidan. Du behöver bara fylla i avgångsplats och datum ovan, så jämför vi priser och hittar den billigaste flygbiljetten till dig.

Populära flygplatser med avresa till Rio de Janeiro

Populära resmål i Sydamerika