Sevärdheter Buenos Aires

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 10 815:- Från 9 875:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Det historiska nationalmuseét (Buenos Aires)
Muséet ligger i Parque Lezama och ger en fin bild av Argentinas identitet. Här finns förträffliga exempel på landets konst, och en grundlig genomgång av dess historia. Museét är ett måste, om man intresserer sig bara en smula i landet man gästar.
Kongress byggningen (Buenos Aires)
Byggningen, som hyser Argentinas parlament, är uppförd med Capitol Building i Washington DC som förebild. De enorma granittrapporna är en symbol på Anderna, medan springbrunnen representerar det brusande Atlanthavet öster om Argentina. Den imponerande byggnaden vätter ut mot Plaza del Congreso tätt på San Telmo.
San Telmo kvarteret (Buenos Aires)
Stadens bohemkvarter sjuder av liv, och der är alltid ett eller annat att se på. Stämningen är i det hela taget annorlunda än i resten av Buenos Aires. Söndagar hålls marknad med tangodansare, och ett hav av märkliga och intressanta saker från nybyggartiden. Detta är den perfekta chansen att skaffa sig en annorlunda souvenir från Argentina.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.