Sevärdheter Córdoba

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 10 815:- Från 9 875:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

Córdobas historiska stadsdel (Córdoba)
Gatorna omkring Plaza San Martin är en skattkammare vad arkitektur från kolonialtiden och andra sevärda byggnader angår. Speciellt Iglesia de Santa Teresa och Casa del Obispo Mercadillo utmärker sig som extra vackra, men alla byggnader bidrar med historiska dimensioner. Hela den historiska bydelen är en av Córdobas huvuddattraktioner.
Sierras de Córdoba området (Córdoba)
Så heter det sköna kuperade landskapet, som omger Córdoba. Här kan man klättra i bergen eller vandra runt i den kuperade terrängen. Overallt bland klipporna ligger små sjöar, som lockar till ett uppfriskande dopp. Club Andino de Córdoba har högar med kartor och annan information, som verkligen är till nytta, om man skall ut på äventyr i området.
Staden Candonga (Córdoba)
Endast 40 kilometer norr om Córdoba ligger staden Candonga, mitt i ett praktfullt landskap. Huvudattraktionen är det mästerligt utformade jesuitkapellet från det artonde århundradet. Men redan stämningen och naturen i denna isolerade dal gör att det är en plats, som bör besökas.

Område och stadsguider

Område: 
Ort: 
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.