Sevärdheter Durban

Resetyp Stockholm Göteborg Malmö
Charter (flyg+hotell) Från 7 269:- Från 10 169:- -
Priserna är givna per person

Sevärdheter

De indiska kvarteren (Durban)
I Durban bor det många indier. Väster om byns centrum ligger de indiska kvarteren. Området är färgrikt och livligt. Här finner man marknader, tempel och välbevarade byggnader från sekelskiftet. De indiska kvarteren har också flera moskéer, bland andra Juma Musjid Moskén.
Förstaden Cato Minor (Durban)
Den västra förstaden Cato Minor är en blanding av fattiga hyddor och plåtskjul och vackra tempel. Här ligger templet med det långa namnet Shree Alayam Second River Hindu Templ, som varje år är centrum för en festival som bland annat går ut på att gå på glödande kol.
Rådehuset (Durban)
Det imponerande rådhuset i Durban är mer än ett rådhus. I denna byggnad finns också en utsökt samling av svart afrikansk konst och är dessutom ett spännande museum för naturvetenskap.
Stränderna i Durban (Durban)
Durbans stränder är fantastiska. Huvudstranden The Golden Mile sträcker sig över sex kilometer och drar till sig många människor. Tyvärr är det också en populär plats för tjuvar. De mindre stränderna, som sträcker sig i både nordlig och sydlig riktning, är säkrare, lugnare och inte så överbefolkade.

Område och stadsguider

Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.