Panoramavy över Cape Town med en arena, hamnanläggningar och ett berg i bakgrunden.

Billiga flygbiljetter till Sydafrika

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Cape Town

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
18. jul 25. jul
ARN
CPT
CPT
ARN
Turkish Airlines 1 stopp
Turkish Airlines 1 stopp
Från kr. 10 723:- Välj
7. jul 14. jul
GOT
CPT
CPT
GOT
KLM 1 stopp
KLM 1 stopp
Från kr. 13 962:- Välj

Billiga flygresor till Johannesburg

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
11. aug 26. aug
GOT
JNB
JNB
GOT
Etihad Airways 2 stopp
Etihad Airways 2 stopp
Från kr. 10 335:- Välj
Bedöm resmål (212 omdömen)
4.6

Sydafrika – en sann pärla i Afrika

Väljer du att resa till Sydafrika, finner du dina billiga flygbiljetter här på sidan. Sydafrika är ett storslaget land med fantastiska möjligheter, där du både kan uppleva fascinerande storstäder och ge dig iväg på safari; men Sydafrika bjuder också på mycket mer än så.

The big five.
”The big five” är ett safariuttryck, som refererar till de fem djuren: elefant, lejon, noshörning, leopard och buffel. Det finns fina möjligheter att få se alla fem djuren på en safariresa till Sydafrika. Kruger Nationalpark är det bästa stället i Sydafrika att ge sig iväg på safari – här finns en unik och enastående flora och fauna. Kruger Nationalpark är hem till fler än 300 olika trädarter, fler än 500 olika fågelarter och nästan 150 olika däggdjur. Med billiga flygbiljetter till Sydafrika kan barndomsdrömmen om att se lejon och elefanter plötsligt bli till verklighet.

Kapstaden med omgivningar
I skuggan av det stora Taffelberget ligger Kapstaden, som är Sydafrikas kulturella centrum, och här finns inte helt oväntat en mängd sevärdheter och upplevelser. Här får du uppleva ett komplett kalejdoskop av olika kulturer, folkslag och religioner, och här blandas färger, liv och människor i en varm och avslappnad atmosfär. Koppla av vid klassiska Waterfront, eller besök ett eller flera townships och djupdyk i Kapstadens fängslande historia.
Runt Kapstaden finns också goda möjligheter att få en inblick i Sydafrikas stora produktion av kvalitetsvin. Självklart får du heller inte missa ett besök på fängelseön Robben Island, där Nelson Mandela satt fängslad i 18 år under kampen mot apartheid.

Sydafrikas största stad.
Sydafrikas största stad är Johannesburg, som är full av stora sevärdheter. Under ett besök i staden kan det varmt rekommenderas att besöka flera av de många museerna: bland annat Apartheid-museet och Nationalmuseet bör absolut finnas på listan över måsten.
Johannesburg bjuder också på många fina möjligheter till shopping, och staden är känd för sina loppmarknader, där du kan köpa all världens spännande saker från hela Afrika.
Avslutningsvis kan vi nämna den natursköna Garden Route på sydkusten, som är en otroligt vacker väg längs Indiska Oceanen, med havet på den ena sidan och bergen på den andra. Garden Route är absolut värd ett besök!

Billiga flygbiljetter till Sydafrika.
Om du letar efter en billig flygbiljett till Sydafrika, kan det varmt rekommenderas att du tittar på priserna i Svenskt Flygprisindex, där du kan följa flygprisernas utveckling från stora flygplatser.

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Sydafrika: Köpenhamn till Johannesburg 11. juni till 18. juni från kr 5 419:-

Mest populära flygplatserna i Sydafrika

Populära resmål i Afrika