Billiga flygbiljetter från Erbil till Göteborg.

Billiga flygbiljetter från Erbil till Göteborg.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Erbil till Göteborg

Göteborg är den näst största staden i Sverige, och är belägen på västkusten vid utloppet i Göta älv. Göteborg har ett rykte om att vara en trevlig stad, ännu mer inbjudande än den svenska huvudstaden. Åk hit för att uppleva charmiga Göteborg!

Volvos hemstad Göteborg

Göteborg är hemstaden för Volvo, och är du intresserad av bilar så bör inte missa att besöka Volvo Museum på Hisingen. Här finns en imponerande samling av tidigare och nuvarande modeller av den populära svenska bilen. Maritiman hör till kategorin världens största flytande museum av fartyg, och består av 19 båtar av olika storlekar. Den största attraktionen är den tidigare militära jagaren ”Småland”.

Göteborg- spännande sport-arrangemang

Göteborg är en stad fylld av sportiga aktiviteter. Staden är värd för Gothia Cup, världens största fotbollsturnering. Detta arrangemang hålls i juli månad en gång om året och ca 1000 lag från 50 olika länder deltar.

Besöker du Göteborg i mitten av maj månad kommer du få se det största halv maraton i världen- Göteborgsvarvet. Loppet körs i centrala Göteborg och har ca 50 000 deltagare. Göteborg har också fyra stora fotbollslag IFK Göteborg, Örgryte IS och GAIS. Under fotbollssäsongen så spelas matcher på Ullevi stadion, och det rekommenderas att köpa biljetter för att få uppleva detta.

Inomhus-fiskemarknaden, kallad ”Feskekôrka” är ett annat måste när du är i Göteborg. Denna fiskmarknad ligger vid kanalen nära stadens hamn.

Göteborg har två flygplatser

Landvetter Airport är Göteborgs största flygplats, belägen 25 km öster om staden. Flygbussarna tar dig snabbt mellan flygplats och stadskärnan på 30 min. Säve Airport är den lilla flygplatsen, men den är också ett billigare alternativ. Flygplatsen ligger nära staden och du är på plats på ca 20-25 minuter.

Boka dina billiga flygbiljetter från Erbil till Göteborg för att uppleva denna trevliga svenska stad!

Populära flygplatser med avresa till Göteborg

Hitta resan till Göteborg här