Billiga flygbiljetter från Pristina – Kosovo till Göteborg.

Billiga flygbiljetter från Pristina – Kosovo till Göteborg.

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Från Pristina – Kosovo till Göteborg

Göteborg är en av Sveriges absolut trevligaste städer. Staden är perfekt att turista i och erbjuder en mängd spännande sevärdheter och aktiviteter. Staden är belägen på den svenska väst-kusten.

Göteborgs vackra skärgård

Besöker du Göteborg under sommaren så ska du inte missa att besöka den vackra skärgården söder om staden. Det går färjor ut till öarna hela året då flera av öarna är bebodda. De mest populära öarna är Styrsö, Vrångö och Köpstadsö. Här kan du bada i havet, sola på klippor, eller njuta av en god glass.

I grannkommunen Mölndal, finns Gunnebo Slott och dess vackra rädgårdar. Gunnebo är en ståtlig herrgård från 1800-talet som byggdes i nyklassicistisk stil. Här finns en trevlig restaurang som erbjuder ekologisk lunch, en presentbutik, guidade turer och flera årliga marknader under hösten och vid jul.

Populära slottskogen i Göteborg

Slottsskogen är en stor trädgård och park, belägen nära den botaniska trädgården. Detta är en populär plats för avkoppling och picknick. Under sommaren, så samlas göteborgarna här på soliga dagar för att dricka öl och spela fotboll. I parken hittar du också Naturhistoriska museet, en minigolfbana och ett Barnens Zoo. På Barnens Zoo finns både getter, grisar och fåglar. Det finns också möjlighet att rida en ponny för endast 20 kr. Själva inträdet är gratis.

Göteborg har ett brett utbud av kaféer. Ta gärna en promenad i stadsdelen Haga, nära Järntorget. Här finns många av stans bästa caféer, och ett måste för dig som älskar kanelbullar är att besöka fiket ”Den stora kanelbullen”. Guldhedens vattentorn är ett måste om du vill fika på ett ett unikt café. Caféet är belägen ovanpå ett gammalt vattentorn och bjuder på en fantastisk utsikt över Göteborg.

Missa inte chansen till att utforska Sveriges näst största stad. Boka dina billiga flygbiljetter från Pristina-Kosovo till Göteborg redan idag!

Populära flygplatser med avresa till Göteborg

Hitta resan till Göteborg här