Bilden visar en röd och vit fyr på toppen av en grön klippa mot en blå himmel.

Billiga flygbiljetter till Tórshavn, Vagar

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Tórshavn, Vagar

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
9. jul 16. jul
ARN
FAE
FAE
ARN
SAS 1 stopp
SAS 1 stopp
Från kr. 3 101:- Välj
3. jun 6. jun
ARN
FAE
FAE
ARN
SAS 2 stopp
SAS 2 stopp
Från kr. 3 181:- Välj

Flyg till vackra Thorshamn

Thorshavn, eller Thorshamn som vi säger på svenska, är långtifrån en storstad, men vad den inte har i storlek, kompenserar den för med sin gemytliga atmosfär och sin vidunderligt vackra natur. Besök Thorshamn och ge dig iväg på en annorlunda resa – om du inte har något emot att uppleva något utöver de traditionella turistresmålen.

Var ligger Thorshamn?
Thorshamn är huvudstad på Färöarna, och ligger på ön Streymoy på ostkusten. Det är omkring 20 000 invånare i kommunen, vilket inte är mycket, men det är ändå landets kulturella, politiska och finansiella centrum. Staden ligger på ett plant område, men är omringat av hav och berg. Dessutom är det också Färöarnas knutpunkt i vägnätet, så det är en förnuftig plats att börja på om du vill utforska resten av ön.

Vad finns att se i Thorshamn?
Thorshamn och dess invånare livnär sig i huvudsak på fiske, så det är alltid en upplevelse att se hamnen, där det är som mest liv. Båtarna som kommer in med sina stora fångster, och du kan också ta en titt på fiskefabriken och få en känsla för hur det är att leva i staden. Färöbor är vänliga mot turister, så var inte rädd för att fråga om du undrar över något.

Färöarnas natur är helt fantastiskt vacker, så om du råkar vara djur- och naturlivsentusiast, så finner du enorma möjligheter här. National Geographic gjorde bland annat en stor undersökning år 2007 bland sakkunniga resenärer, om vilka som var världens mest orörda öar – Färöarna kom på första plats! Om du är intresserad av fiske, så är naturligtvis också Färöarna ett rent paradis. Du kan stå helt ensam eller med familjen vid en sjö och bara njuta av stillheten och det rika djurlivet, och själv fånga din kvällsmat.

Öarna bjuder också på flera autentiska kyrkor i trä, utspridda över de olika öarna, och som riktigt smälter in i den vackra naturen och de små mysiga byarna. Åk till Thorshamn och Färöarna – du kommer knappast att ångra dig.

Populära resmål i Norra Europa