Flyv til smukke Thorshavn

Billiga flygbiljetter till Tórshavn, Vagar

Avresa från
Destination
Utresa
Hemresa
Resetyp: Retur
Biljettyp: Ekonomi
Flera avreseplatser
Vi jämför flygpriser från... ... och många, många fler.

Flyg till vackra Thorshamn

Thorshavn, eller Thorshamn som vi säger på svenska, är långtifrån en storstad, men vad den inte har i storlek, kompenserar den för med sin gemytliga atmosfär och sin vidunderligt vackra natur. Besök Thorshamn och ge dig iväg på en annorlunda resa - om du inte har något emot att uppleva något utöver de traditionella turistresmålen.

Var ligger Thorshamn?
Thorshamn är huvudstad på Färöarna, och ligger på ön Streymoy på ostkusten. Det är omkring 20 000 invånare i kommunen, vilket inte är mycket, men det är ändå landets kulturella, politiska och finansiella centrum. Staden ligger på ett plant område, men är omringat av hav och berg. Dessutom är det också Färöarnas knutpunkt i vägnätet, så det är en förnuftig plats att börja på om du vill utforska resten av ön.

Vad finns att se i Thorshamn?
Thorshamn och dess invånare livnär sig i huvudsak på fiske, så det är alltid en upplevelse att se hamnen, där det är som mest liv. Båtarna som kommer in med sina stora fångster, och du kan också ta en titt på fiskefabriken och få en känsla för hur det är att leva i staden. Färöbor är vänliga mot turister, så var inte rädd för att fråga om du undrar över något.

Färöarnas natur är helt fantastiskt vacker, så om du råkar vara djur- och naturlivsentusiast, så finner du enorma möjligheter här. National Geographic gjorde bland annat en stor undersökning år 2007 bland sakkunniga resenärer, om vilka som var världens mest orörda öar – Färöarna kom på första plats! Om du är intresserad av fiske, så är naturligtvis också Färöarna ett rent paradis. Du kan stå helt ensam eller med familjen vid en sjö och bara njuta av stillheten och det rika djurlivet, och själv fånga din kvällsmat.

Öarna bjuder också på flera autentiska kyrkor i trä, utspridda över de olika öarna, och som riktigt smälter in i den vackra naturen och de små mysiga byarna. Åk till Thorshamn och Färöarna – du kommer knappast att ångra dig.

Hitta resan till Tórshavn, Vagar här

Reseerbjudanden
Reseerbjudanden
Hitta billiga resor till hela världen
Resesökmotorn Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.
 
Välj upp till 4 avreseflygplatser
Prioriterad avreseflygplats
Skriv in din prioriterade flygplats i fältet ovan så hittar vi de omkringliggande flygplatserna.
Spara
Travelmarket använder cookies till statistik, igenkänning m.m. Visa mer information. OK