Billiga flygresor till Filippinerna

Billiga flygresor till Filippinerna

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Filippinerna – en underskattad pärla i Sydostasien

Billiga flygresor till Filippinerna

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 48 timmar och kan ha ändrats.
Bedöm resmål (191 omdömen)
4.6

Billiga flygresor till Filippinerna

När många åker till Sydostasien väljer de ofta resmål som Thailand, Malaysia eller Vietnam, eller kanske Bali i östra Indonesien. Ett annat alternativ är att köpa billiga flygresor till Filippinerna – ett fantastisk örike som har otroligt mycket att bjuda på.

Äkta Bountystränder

Filippinerna är världsberömt för sina fantastiska stränder, och den namnkunniga Boracay-stranden förtjänar verkligen alla sina utmärkelser som en av världens bästa stränder. När du för första gången parkerar dina fötter i den kritvita sanden och tittar upp på palmerna så förstår du varför. Upplevelsen blir inte sämre av det första simtaget i det varma, klara vattnet, eller när du tittar ned under ytan och ser de vackra och färgglada tropiska fiskarna.

Chokladkullar och vacker natur

Det är inte bara den gamla reklamen med svajande palmer för Bounty-choklad som får munnen att vattnas. På Filippinerna finner du också de berömda chokladkullarna i Bohol. Kullarna är verkligen en vykortslik och unik upplevelse. Stora delar av året är kullarna täckta av grönt gräs, men under torrperioden blir gräset brunt, och därför kallas de för chokladkullarna. Oavsett årstid är kullarna definitivt ett måste på din resa till Filippinerna.

Ett besök på Filippinerna bör också inkludera ett besök vid någon av örikets fantastiska risterrasser. Speciellt risterrasserna vid Banaue är väl värda ett besök. Sist men inte minst bör nämnas den 8 kilometer långa underjordiska floden i Nationalparken Puerto Princesa, som i en världsomspännande omröstning 2011 blev korad som ett av världens 7 naturliga underverk.

Dykning på Filippinerna

Filippinerna bjuder på ett av världens bästa dykvatten. Inte bara för att öarnas många korallrev bjuder på ett rikt urval av färgglada fiskar, utan också för att det finns otroligt fina möjligheter för vrakdykning. Med sina 7 000 öar och kustlinje på 40 000 kilometer finns ett närmast outtömligt utbud av dykställen.

Flygbiljett till Filippinerna

Det finns två bra sätt att hitta billiga flygbiljetter till Filippinerna på. Det ena är att söka efter en flygbiljett till Filippinerna direkt här på Travelmarket. Alternativet är att hitta en billigare flygbiljett till Bangkok eller Kuala Lumpur, och sedan söka efter en flygresa till Filippinerna med ett lokalt flygbolag. På så sätt kan det finnas stora pengar att spara.

Billigaste resor hittades på Travelmarket för Filippinerna: Göteborg till Manila 8. mars till 29. mars från kr 5 971:-

Mest populära flygplatserna i Filippinerna

Populära resmål i Sydostasien

Hitta resan till Filippinerna här

Hitta inspiration till Filippinerna här