Panoramavy över stad med moderna skyskrapor omgiven av grönområden.

Flygbiljetter till Manila

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Manila

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
8. dec 4. mar
ARN
MNL
MNL
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 5 799:- Välj
6. dec 3. jan
ARN
MNL
MNL
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 6 088:- Välj
10. dec 4. mar
ARN
MNL
MNL
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 6 103:- Välj
12. mar 23. apr
ARN
MNL
MNL
ARN
Air China 1 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 6 603:- Välj
1. feb 28. feb
ARN
MNL
MNL
ARN
SAS Air China 2 stopp
Air China 1 stopp
Från kr. 6 776:- Välj
29. okt 11. nov
GOT
MNL
MNL
GOT
Lufthansa Singapore Airlines 2 stopp
Singapore Airlines Lufthansa 2 stopp
Från kr. 7 002:- Välj

Billiga flyg till pulserande Manila

Manila är Filippinernas vilda, pulserande, livliga och extravaganta huvudstad. Filippinerna ligger i östra Asien, mitt i Stilla havets turkosa vatten. Temperaturerna är höga i Manila, där solen skiner på stadens skyskrapor, hamnpromenad och uteserveringar under större delen av året.

Manila är en riktig asiatisk metropol med nattliv, lyxhotell, shoppingcenter, alternativa stadsdelar, fantastiska restauranger och höga byggnader. Att flyga hit har hittills varit en dyr historia, men med de nya billiga flygen finns det ingen anledning att inte besöka Manila.

Ät pulutan i Manila
Manila har alla möjliga typer av stadsdelar. Staden har världens största och äldsta Chinatown, där framför allt nattlivet är livligt. I den ungdomliga och livliga stadsdelen Sampaloc ligger Manilas stora universitet. Sampaloc är känt för sina små gallerier, mysiga kaféer och bra, trendiga butiker.

Ekonomiskt är Manila otroligt välmående, men prisnivån har förblivit mycket, mycket låg. Därför kan alla typer av resenärer få en fantastisk semester i Manila utan att behöva oroa sig för budgeten.

Matkulturen i Manila är fantastisk, med allt från extravaganta restauranger till enkla gatukök där man ofta hittar lokalbefolkningen. Gatuköken serverar endast traditionella, lokala rätter med tillhörande lokala drycker.

I alla stadsdelar hittar du mysiga och traditionella barer där alla öl, vin och drinkar åtföljs av pulutan, Manilas läckra svar på de spanska tapaserna. Pulutan-barer är också ett utmärkt ställe att lära känna den vänliga lokalbefolkningen.

Från Manila finns det gott om möjligheter att göra utflykter till de omgivande naturlandskapen i Filippinerna. Från hamnen i Manila går det dagliga turer till den lilla men historiskt mycket viktiga ön Corregidor, som definitivt är värd ett besök.

Hitta billiga flyg till Manila här på travelmarket.se. Vi har prisgaranti på flygbiljetter och ser till att du får en säker och bekväm resa.

Filippinernas huvudstad Manila är landets största stad med mer än 12 miljoner invånare i storstadsområdet Metro-Manila och mer än 1,7 miljoner i Manila City.

Denna livliga och kosmopolitiska stad grundades av spanjorerna 1571 och det finns fortfarande många spår efter de europeiska kolonisatörerna. Besök den vackra San Agustin-kyrkan, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, och den spanska stadsdelen Intramuros från kolonialtiden, med en ringmur från 1571.

Det finns många shoppingmöjligheter i Manila. Bege dig till affärsdistriktet Makati, där du också hittar mysiga matställen, eller till ”MOA”, det 11:e största shoppingcentret i världen!

De kinesiska och japanska botaniska trädgårdarna är också värda ett besök när du reser i Manila.

Köp dina billiga flyg till Manila – denna sublima metropol.

Populära resmål i Sydostasien