Hamnfront med klassiska byggnader, en stor katedral och ett pariserhjul.

Billiga flygbiljetter till Helsinki

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Helsinki

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
5. jun 7. jun
ARN
HEL
HEL
ARN
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 564:- Välj
5. jun 9. jun
ARN
HEL
HEL
ARN
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 630:- Välj
26. jun 3. jul
ARN
HEL
HEL
ARN
SAS Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 655:- Välj
21. jul 28. jul
ARN
HEL
HEL
ARN
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 667:- Välj
14. jul 21. jul
ARN
HEL
HEL
ARN
Finnair Direkt
Finnair Direkt
Från kr. 848:- Välj
25. jun 2. jul
GOT
HEL
HEL
GOT
SAS 1 stopp
SAS 1 stopp
Från kr. 1 281:- Välj

Den finska pärlan Helsingfors

Skall du resa till Helsingfors, men har svårt att hitta billiga flygbiljetter? Vi har dammsugit marknaden för dig, så allt du behöver göra för att komma över de billigaste flygbiljetterna till Helsingfors, är att använda vår sökmotor. Vi söker igenom priser på flygbiljetter från 800 resesidor – sedan är det bara att beställa!

Ofta är det storstäder som Paris, London och Rom som är mest populära när svenskarna skall iväg på storstadssemester, och många missar den finska pärlan Helsingfors.

Kulturella upplevelser, vackra promenadstråk, exklusiv shopping, mysiga kaféer och inbjudande restauranger – Helsingfors har allt vad man kan önska sig av en storstadssemester. Staden är vida känd för sin estetiska framtoning i allt från dess imponerande arkitektur till en progressiv och trendig designkultur. Det inte utan anledning som Helsingfors år 2012 blev korad till världens designhuvudstad. Vill du också uppleva världens designhuvudstad? Beställ dina flygbiljetter till Helsingfors nu! Åk exempelvis på någon av de guidade design-turerna i staden, och du kan på ett enkelt sätt höra mer om den spännande finska designen och arkitekturen.

Andra spännande sevärdheter i staden är det imponerande Suomenlinna-fortet från 1700-talet, som kan nås med färja från hamnen, och den berömda Temppeliaukio-kyrkan, som i folkmun brukar benämnas ”rockkyrkan”. I kyrkan arrangeras ofta ett variationsrikt utbud konserter, och därav har den fått sitt epitet. Kyrkan har en helt fantastisk akustik, och den är samtidigt ett exempel på finsk arkitektur när den är som bäst.

Det finska köket är en upplevelse utöver det vanliga, och är speciellt berömt för att använda färska och naturliga ingredienser efter säsong. Den finska maten fokuserar ofta på så lite beredning som möjligt, så att de naturliga råvarornas smaker tydligt framträder. Resultatet är ett okomplicerat kök som domineras av rena och friska smaker. Grönsaker, bär och fisk är några av grundstenarna i det finska köket, och i den gamla marknadshallen vid hamnen säljs allt från kryddor till fisk och färska räkor. Området är väl värt ett besök för att närmare bekanta sig med de finska kulinariska läckerheterna.

Storstadssemester och barn kanske inte låter som den bästa kombinationen, men Helsingfors är faktiskt en mycket barnvänlig stad, och här finns en mängd aktiviteter för barn. Du kan lugnt beställa dina flygbiljetter till Helsingfors, för här finns något för både barn och vuxna. Upplevelser som Helsingfors Zoo, nöjesparken Linnanmäki och Sea Life Helsingfors är något som får de mest kräsna barnen att lysa upp av glädje.

Nästa gång du och din familj överväger en storstadssemester, så prova något nytt och beställ flygbiljetter till Helsingfors. Vårt grannland i öster ligger inte långt bort, och det finns gott om billiga flygbiljetter till Helsingfors. I vår sökmotor finner du en komplett sammanställning över marknadens billigaste biljetter. Välj en vanlig tur/retur-biljett eller prova att söka på flera stopp, så kan du göra en liten rundresa i landet. Det är naturligtvis upp till dig och vilka kriterier du har för din resa till Finland.

Travelmarket önskar dig en riktig härlig semester i Finland!

Mest populära flygplatserna i Finland

Populära resmål i Norra Europa