Panoramavy över Paris i solnedgången med Eiffeltornet och stadens kompakta bebyggelse.

Billiga flygbiljetter till Paris

Bra!
Du har nu prisgaranti
på denna sökning!
Avresa från
Destination
Avresa
 
Hemresa
 
Avresa från
Destination
Avresa
 
 
 
 
 
Resenärer
1 vuxen
Vuxna
-
Barn
-
Barnets ålder 1
-
Barnets ålder 2
-
Barnets ålder 3
-
Barnets ålder 4
-
Barnets ålder 5
-
Barnets ålder 6
-
Barnets ålder 7
-
Barnets ålder 8
-
Barnets ålder 9
-
Sök
Resetyp:Retur
  • Retur
  • Enkel resa
  • Flera resmål
Biljettyp:Ekonomi
  • Ekonomi
  • Ekonomi plus
  • Business Class
  • Första klass

Billiga flygresor till Paris

Ovanstående priser har hittats av våra användare under de senaste 30 dagarna och kan ha ändrats.
3. sep 9. sep
ARN
CDG
CDG
ARN
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 1 345:- Välj
3. sep 9. sep
ARN
CDG
CDG
ARN
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 1 391:- Välj
2. sep 9. sep
ARN
CDG
CDG
ARN
SAS 1 stopp
Norwegian Air Direkt
Från kr. 1 401:- Välj
23. maj 27. maj
ARN
CDG
CDG
ARN
Norwegian Air Direkt
Norwegian Air Direkt
Från kr. 1 639:- Välj
8. maj 12. maj
ARN
BVA
BVA
ARN
Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Från kr. 1 928:- Välj
2. maj 5. maj
GOT
CDG
CDG
GOT
Lufthansa 1 stopp
Swiss 1 stopp
Från kr. 2 081:- Välj

Upplev städernas stad – Paris

Paris har varit i romantikernas drömresmål i flera hundra år, och det har naturligtvis sin orsak. De är svårt att säga nej till stadens charmiga atmosfär, till den vackra arkitekturen, de många, gröna parkerna, Eiffeltornet och Triumfbågen, de spännande, lokala butikerna, det välklädda folket, kaféerna och de tusentals med sevärdheter och attraktioner som gör Paris så unikt.

Paris största sevärdheter

Varje år reser hundratusentals turister till Paris för att uppleva den franska huvudstaden och alla dess många sevärdheter. När du själv besöker staden, måste du naturligtvis ta dig tid till att också besöka sevärdheter som Eiffeltornet, eller Louvren, som rymmer några av de största konstverken i världen, och Triumfbågen, som ligger i ena änden av den långa, världsberömda boulevarden Champs-Élysées. De nämnda sevärdheterna är dock blott ett urval i det hav av fantastiska och enastående sevärdheter som Paris erbjuder. Skynda dig att köpa en billig flygbiljett och kom iväg till ”städernas stad” och kom hem med oförglömliga minnen för livet.

Montmartre – Paris makalösa lunga

Det är en riktigt god idé att besöka stadsdelen Montmartre, där du bland annat kan se den vackra Sacré-Coeur-kyrkan, många fina konstgallerier och utställningar, lyssna på musik eller se en kabaré. Montmartre är ett otroligt avkopplande område att besöka, och du kan använda många timmar här på att bara vandra runt och kika i butiker, stanna till på ett mysigt kafé, eller bara gå runt och uppleva det stillsamma vardagslivet. Området har en väldigt speciell och närmast konstnärlig atmosfär, och det är lätt att förälska sig i stadsdelen och dess unika charm.

Notre-Dame – Paris enastående kyrka

En annan sevärdhet som lockar människor i tusental, är den 850 år gamla och mycket vackra kyrkan Notre-Dame, med sin karaktäristiska dubbeltorniga fasad.

Notre-Dame är minst sagt världsberömd, och många stora franska personligheter har genom tiderna begravts här. En av historiens mer speciella begivenheter utspelade sig i Notre-Dame den 2:a december 1804 – datumet då Napoleon Bonaparte krönte sig själv till Frankrikes kejsare.

Smaka på de parisiska läckerheterna

När du har gått runt och slitit på dina sevärdhetsfötter ett tag så kan det kännas skönt att hitta ett litet charmigt kafé, där du kan dricka en kopp gott franskt kaffe eller varför inte ett glas gott vin med några franska läckerheter till. Gå exempelvis in på det vackra Patisserie Ladurée på Champs-Élysées, och njut någon av deras frestande kakor.

Metro-pärlor i Paris

En annan av de riktigt vackra, parisiska pärlorna är de gamla tunnelbanestationerna, som ritades av art nouveau-arkitekten Hector Guimard för mer än 100 år sedan. Stationerna är i sig själv sanna konstverk med sina enastående entréer med bågar i gjutjärn, stilfulla stationsskyltar och färgglada glas – de är absolut värda ett besök. I dag finns det dessvärre bara två av de gamla stationerna kvar, nämligen Porte Dauphine og Abbesses, som du absolut inte får missa när du är i Paris.

Populära flygplatser med avresa till Paris

Populära resmål i Sydeuropa