Paris

Hotell i Paris

Vi jämför hotellpriser från... ... och många, många fler. Sök och jämför hotellpriser från de stora hotell- och bokningssidorna, och hitta de bästa och billigaste hotellen i en enda sökning.

Bo billigt i praktfulla Paris

Paris är Frankrikes kosmopolitiska huvudstad, och är världsberömd för dess fantastiska shoppingmöjligheter, framstående restauranger och fascinerande kulturella sevärdheter. Staden lockar varje år besökare från hela världen, som alla ivrigt letar efter just sin speciella Paris-upplevelse.

Eiffeltornet och andra sevärdheter

Ett av Paris och också världens mest ikoniska landmärken är Eiffeltornet, som sträcker sig 324 meter upp i himlen, men Paris bjuder på mycket mer än så. Konstgalleriet Louvren är ett annat känt landmärke, och här finns den berömda målningen av Mona Lisa. Andra höjdpunkter är Triumfbågen, med sina krigsskildrande reliefer, Notre Dame - en av de mest överväldigande gotiska kyrkorna i världen, och Sacre Coeur - en slående vit basilika belägen på stadens högsta punkt. Du behöver dock inte vara passionerat intresserad av kulturhistoria för att uppskatta denna fantastiska stad – här finns gott om upplevelser som kanske normalt inte förknippas med Paris, med allt från ståuppkomik och kabaré till avkopplande parker och familjevänliga aktiviteter. Naturligtvis finns här också en mängd olika museum, och stadens mångsidighet och mångkultur gör den till ett resmål som passar alla typer av resenärer.

Paris med begränsad budget
Om du tror att Paris bara är till för resenärer som har råd att strö pengar omkring sig så kan du gott tänka om. Du finner massor av billiga hotell i Paris, om du bara vet var du skall leta. Om du vill bo i centrum av alla begivenheter och sevärdheter, kan du överväga att bo på vandrarhem i stadskärnan. Det är fortfarande relativt kostnadseffektivt. Har du inget emot att åka tunnelbana en station eller två, så är det inga problem att hitta ett billigt hotell i Paris, bara du väljer att leta boenden som ligger en bit från stadens absoluta kärna.

Disneyland och övernattning
Det är omöjligt att prata om Paris utan att nämna den berömda nöjesparken - Disneyland Paris. Belägen i utkanten av östra Paris i Marne-la-Vallée, är Disneyland Paris landets mest besökta attraktion - inte bara i Paris, utan faktiskt den mest besökta turistattraktionen i hela Europa. Om du gärna vill bo i Paris men dela upp tiden mellan den populära nöjesparken och den attraktionsfyllda stadskärnan, kan du hitta gott om billiga hotell i Paris ytterområden, halvvägs mellan stadskärnan och nöjesparken.

Ett enkelt sätt att hitta billiga hotell i Paris är genom att använda sökmotorn här på Travelmarket. När du knappar in dina önskemål och trycker sök, så sätter vi igång vår sökmotor och finner raskt ett billigt hotell i Paris till dig.
Hitta billiga resor till hela världen
Prisjämförelsesajten Travelmarket.se söker bland fler än 1000 hemsidor för att hitta de bästa och billigaste resorna till dig.